Newsroom

Newsroom

Κρέτσος για liberal.gr και ΝΔ: Ο ένας το "σηκώνει" ο άλλος το "καρφώνει" ντροπή!

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας σε ΝΔ και την ιστοσελίδα liberal.gr με αφορμή ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, «πατώντας» πάνω σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας.

57ee4ae21dc5240c158b45c4

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει ταχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν’ απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη.

Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα;

Συμφωνούμε: Ντροπή!

Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η ΝΔ είχε εκδόσει ανακοίνωση για τη “αποκάλυψη” της ιστοσελίδας liberal, σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση χρησιμοποίησε ακόμα και τις πρεσβείες για να πλήξει την αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας: “Ο κ. Κρέτσος, βαρύτατα εκτεθειμένος από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού – φιάσκου για τις τηλεοπτικές άδειες, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να συκοφαντεί στα διεθνή ΜΜΕ την αντιπολίτευση και τη Δικαιοσύνη της χώρας μας. Ο πανικός και η κατρακύλα της κυβέρνησης Τσίπρα – Παππά και του κ. Κρέτσου δεν έχουν τέλος. Ντροπή».

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…