Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» – Τον στηρίζουν εθελοντές για τις κατηγορίες σε βάρος του (Video)

«Ο Κώστας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολλοί έχουν περάσει από την κουζίνα και έχουν βοηθήσει. Ο Κώστας προσφέρει στους συνανθρώπους του, δεν κάνει κάτι παράνομο».

allos anthropos

Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατηγορείται ο δημιουργός της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος» Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Τόσο το οικογενειακό του περιβάλλον όσο και οι εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας είναι στο πλευρό του. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στον Alpha εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας:

«Όποια και αν είναι η αλήθεια, υπάρχει Δικαιοσύνη. Όλα φαίνονται στην πράξη. Οι εικόνες με τον κόσμο μιλούν από μόνες τους. Όποιος θέλει μπορεί να περάσει από την κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος” για να δει την πραγματική αλήθεια. Ο Κώστας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Πολλοί έχουν περάσει από την κουζίνα και έχουν βοηθήσει. Ο Κώστας προσφέρει στους συνανθρώπους του, δεν κάνει κάτι παράνομο».

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Η μητέρα του μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Super Katerina» και παραδέχθηκε ότι τα χρήματα από δωρεές μπαίνουν στον λογαριασμό της και πως εκείνη ζει με σύνταξη των 280 ευρώ. Η κυρία Παναγούλα τόνισε ότι δεν έχει λεφτά ούτε για θερμοσίφωνα και ο γιος της ούτε για βενζίνη και πώς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

Ξεσπά η μητέρα του Πολυχρονόπουλου – «Του το έλεγα “θα σου την φέρουν”. Με τέτοιο αγώνα» (Video)

«Να ψάξουν να βρουν και άμα βρουν… Η σύνταξή μου εμένα είναι μόνο 280 ευρώ μόνο. Ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε».

Σχετικά με τα λεφτά που έμπαιναν για τον «Άλλον Άνθρωπο» στον προσωπικό της λογαριασμό – αποκάλυψη που έκανε η κόρη της – η κα. Παναγούλα δήλωσε: «Ναι στον δικό μου πάνε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και τη σύνταξή μου αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είπε χαρακτηριστικά: «Με έχει στεναγχωρήσει. Του το έλεγα θα σου τη φέρουνε. Με τέτοιο αγώνα φωτιές πλημμύρες με όλα. Δεν φοβάται κανέναν. Τι να φοβηθεί εφόσον δεν έχει τίποτα. Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει να μου δώσει. Ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα».

Ειδήσεις σήμερα:

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.