Ξεσπά η μητέρα του Πολυχρονόπουλου – «Του το έλεγα “θα σου την φέρουν”. Με τέτοιο αγώνα» (Video)

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου εξήγησε ότι παίρνει 280 ευρώ σύνταξη και κάποιες φορές χρειαζόταν και αυτά τα χρήματα ο γιος της.

photo 22 09 23 09 46 431695374819

Για τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος», μίλησε η μητέρα του.

Σημειώνεται πως η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ελέγχει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, για ξέπλυμα, ενώ ο ίδιος, που βρίσκεται πίσω από την κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» αναμένεται να παρουσιαστεί αυτοβούλως σήμερα στον εισαγγελέα.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα, η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου υποστήριξε: «Τα χρήματα από την κοινωνική κουζίνα μπαίνουν στον δικό μου λογαριασμό. Πολλές φορές παίρνει και τη δική μου σύνταξη, αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

«Δεν έχω λόγια» – Τι λέει η Γωγώ Δελογιάννη για τις κατηγορίες σε βάρος του Πολυχρονόπουλου (Video)

«Με έχει στεναχωρήσει και του το έλεγα κιόλας: “Θα σου τη φέρουν”. Με τέτοιο αγώνα σε φωτιές πλημμύρες, πολέμους, σε όλα. Όχι, δεν φοβάται κανέναν, τι να φοβηθεί; Εφόσον δεν έχει τίποτα…

Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει λεφτά να μου δώσει. Η σύνταξή μου είναι 280 ευρώ. Δυο χρόνια ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα μου», ανέφερε, επίσης.

Δείτε το βίντεο:

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…