Κολωνός: Σε πειθαρχικό έλεγχο ο αστυνομικός που μιλούσε με τη 12χρονη

Σε πειθαρχικό έλεγχο έχει τεθεί ο αστυνομικός, που υπηρετεί στη ΓΑΔΑ, και φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στon Κολωνό

gada1

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα ένας αστυνομικός φέρεται να ήταν ανάμεσα στα άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη. Από την ανάλυση των διαδικτυακών ιχνών προέκυψε ότι πράγματι υπάρχει ένας αστυνομικός που συνομιλούσε με την 12χρονη και είχε εκτενείς συζητήσεις μαζί της. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο αστυνομικός είναι νεαρής ηλικίας -ηλικίας 26 ετών- και υπηρετεί στη ΓΑΔΑ.

Πριν από λίγο, με εντολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο αστυνομικός που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού τίθεται σε πειθαρχικό έλεγχο. Πρόκειται για μια εξέλιξη που έρχεται να προστεθεί στις χθεσινές αποκαλύψεις του documentonews.gr, όπου ένας ανώνυμος χρήστης συνομιλούσε στη διαδικτυακή εφαρμογή Blindchat με ένα προφίλ που έφερε το όνομα και τη φωτογραφία του 12χρονου κοριτσιού. ήταν τελικά αστυνομικός και  εμπλέκεται στην υπόθεση. Την ίδια ώρα ωστόσο, ο υπουργός προστασίας του Πολίτη αλλά και ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας δεν έχουν προβεί σε καμία κίνηση για τις φωτογραφίες με το παιδικό πορνογραφικό υλικό που αποτυπώνει τον βιασμό της ανήλικης από τον Μίχο και έχει γίνει φειγ βολάν στα media, με τους δημοσιογράφους να έχουν στα χέρια τους το υλικό

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι εξονυχιστικές έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τις συνομιλίες που είχε η 12χρονη προκειμένου να φωτιστεί πλήρως η υπόθεση που συνταράσσει την ελληνική κοινωνία.

 

 

Στη φυλακή δύο από τους συλληφθέντες

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν ο 33χρονος και ο 34χρονος που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Διιαφωνία ανακρίτριας και εισαγγελέα προέκυψε για τον 36χρονο πρώην διοικητικό υπάλληλο όποτε για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση θα αποφασίσει εντός των αμέσως επόμενων ημερών το Δικαστικό Συμβούλιο.

Και οι τρεις αρνήθηκαν την κατηγορία που τους αποδίδεται, ενώ δύο εξ αυτών η 12χρονη φέρεται να τους έχει αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…