Newsroom

Newsroom

Ηράκλειο: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του ο 36χρονος από την επίθεση με καυστικό υγρό

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου με ιδιωτικό όχημα, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν την 38χρονη σύζυγό του.

5474369

Με εγκαύματα από καυστικό υγρό μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ ένας 36χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς ωστόσο να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ενδέχεται να χρειαστεί να διακομιστεί στην Αθήνα, σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων, στο ΚΑΤ, καθώς το υγρό έκαψε την αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου με ιδιωτικό όχημα, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν την 38χρονη σύζυγό του.

Την ίδια ώρα, το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η σύζυγος έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Το υγρό σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος – «Ανέβασε» βίντεο στα social

Απο την πλευρά της η 38χρονη γυναίκα που αναζητείται από τις αρχές για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του συζύγου της κάνει λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες. Όπως μεταδίδει το cretalive, η γυναίκα «ανέβασε» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου όπως αναφέρει, να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ζητεί από τους ακολούθους της να σεβαστούν την ίδια και την οικογένειά της, αλλά και να δείξουν ευαισθησία.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…