Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πληρώσει 11 εκατ. ευρώ για τα κλεμμένα Κοσκωτά

Όπως αποκαλύπτουν τα αθλητικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός ιδιοκτήτης της οποίας είναι σήμερα ο μεγαλοεφοπλιστής και μεγαλοεκδότης Βαγγέλης Μαρινάκης έχασε τη μάχη στον Αρειο Πάγο για τις μεταγραφές που είχε πραγματοποιήσει πριν από 30 χρόνια ο Κοσκωτάς.

EK Marinakis

Υποχρεούται πλέον να καταβάλει στο ελληνικό Δημόσιο 11 περίπου εκατομμύρια ως αποζημίωση για τα κλεμμένα χρήματα της διοίκησης Κοσκωτά.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα ένδικα μέσα που διέθετε καθώς το ποσό των χρημάτων που διεκδικούσε το Δημόσιο δεν είχε συμπεριληφθεί σε μια ρύθμιση της δεκαετίας του ’90.

Στις 18 Δεκεμβρίου του 2014 στο τεύχος 66 το HotDoc είχε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο σχετικά με ότι συνέβαινε μέχρι τότε στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπου δεκάδες χιλιάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών, από τις συνακροάσεις για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών, δεν περιέχουν μόνο στοιχεία για το τι συμβαίνει σε αυτό, αλλά και αποδεικτικά στοιχεία της διαπλοκής. Οι συνομιλίες αθλητικών παραγόντων με δικηγόρους, δημοσιογράφους, πολιτικά πρόσωπα, αποδεικνύουν το μέγεθος της διαφθοράς. Πόσο μάλλον όταν η παρέμβαση δεν αφορά το ποδόσφαιρο αλλά την πολιτική και την ανάδειξη κυβερνήσεων, για την οποία ο παράγοντας του ποδοσφαίρου φαίνεται να δίνει εντολές.

Διαβάστε τη συνέχεια στο documentonews.gr

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…