Η Μπακογιάννη προειδοποιεί για φυλακίσεις όποιον μιλήσει για το σκάνδαλο των υποκλοπών (video)

«Αυτός ο οποίος θα τα πει, πάει για κακούργημα» - Όσα δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στην ΕΡΤ

Για την εξεταστική επιτροπή στη Βουλή, που ξεκινά αύριο αλλά και για την υπόθεση των παρακολουθήσεων μίλησε η γαλάζια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, και επέλεξε να στοιχιστεί πλήρως με την κυβερνητική γραμμή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, άκρως προκλητική ήταν η δήλωση της βουλεύτριας η οποία δήλωσε ότι όποιος παραβιάσει το απόρρητο θα πάει φυλακή. Βέβαια, η ανάγκη για περιφρούρηση του «απόρρητου», χαρακτηρίζεται ως «νομικά αστήρικτη και αντισυνταγματική» από καθηγητές Δημοσίου Δικαίου όπως ο κ. Ξενοφών Κοντιάδης.

Όμως, το να σπάσει το απόρρητο εντός της εξεταστικής επιτροπής, για τη Ντόρα Μπακογιάννη συνιστά κακούργημα.

Αναλυτικότερα, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι «υπάρχουν προβλήματα στο να βγούνε όλα», αναφερόμενη στην ανάγκη διατήρησης του «απορρήτου» στην εξεταστική από τους πρώην διοικητές της ΕΥΠ, διότι «αυτός ο οποίος θα τα πει, πάει για κακούργημα».

«Εκ των πραγμάτων πρέπει να κρατηθούν τα απόρρητα, γιατί αν παραβιαστεί, αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε δέκα χρόνια φυλακή. Και όπως καταλαβαίνετε, δεν βλέπω κανέναν να έχει διάθεση να πάει δέκα χρόνια φυλακή…», υπογράμμισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το  5:30 του βίντεο:

Ρώτησαν το ChatGPT για τη σχέση Μητσοτάκη με τους… Μαλφόι. Η απάντηση θα σε αφήσει άφωνο

Μαλφόι

Ρώτησαν το ChatGPT για τη σχέση Μητσοτάκη με τους… Μαλφόι. Η απάντηση θα σε αφήσει άφωνο

Η σελίδα «Κομμάτια Ναγκίνι» τερμάτισε το ChatGPT και την προεκλογική περίοδο πριν καν ξεκινήσει...