Χείμαρρος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για το θεατρικό me too - Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα!

«Ζήτησε συγνώμη, τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ξανασχοληθεί με μας» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου για την εμπειρία της Δήμητρας Παπαδήμα.

NewsRoom 07/10/2021 | 15:44

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και μίλησε ανοιχτά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο. 

«Τι να πω για όσα ακούστηκαν στον χώρο μας… Τέτοιο ξεφτιλίκι δεν το περίμενα! Και κανείς από εμάς πιστεύω. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Αυτό που συνέβη στη Δήμητρα δεν ήταν σε γνώση μου, το έμαθα εκ των υστέρων. Μια μέρα κατέβηκε από ένα ραντεβού που την περίμενα κάτω και έτρεμε. Την ρωτούσα τι συνέβη και δεν μου έλεγε. Σε δυο, τρεις μέρες μου το έσκασε. Ήταν ένας άνθρωπος που πήγε να τον δει για δουλειά και της όρμησε. Πήγα και τον βρήκα στο ξενοδοχείο που έμενε, τον πήρα μέχρι πάνω στα Βριλήσσια που μέναμε με κλωτσιές και μπουνιές και ζήτησε συγνώμη. Μετά τον πέταξα έξω από το σπίτι και του είπα να μην ασχοληθεί ξανά με μας».

«Είμαι χειμαρρώδης και αυτό υποθέτω πως μου έχει κοστίσει και καλλιτεχνικά» σχολίασε επίσης, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.