Newsroom

Newsroom

Χαρίζει άφθονο γέλιο ο εκπρόσωπος… ο Μητσοτάκης κάνει περιοδείες επειδή δεν έχουμε covid

Όχι επειδή πάμε σε εκλογές, μα πώς πήγε εκεί το μυαλό σας;

Screenshot 4

Όταν στερεύουν από ψέμματα και φθηνές δικαιολογίες, σειρά παίρνουν οι φαιδρότητες. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» αναφέρθηκε στις περιοδείες Μητσοτάκη και ο τρόπος που τις «δικαιολόγησε» προκάλεσε γέλιο μέχρι δακρύων.

Το ανήκουστο επιχείρημα του Γιάννη Οικονόμου για τις πυκνές περιοδείες του πρωθυπουργού είναι πώς εφόσον δεν τίθεται πλέον σοβαρό ζήτημα με την κορονοϊό, ήρθε η ώρα ο Μητσοτάκης να «συναντήσει» ξανά την κοινωνία που τόσο στερήθηκε στην πανδημία. Όχι, πως έχουμε να κάνουμε με ξεκάθαρα προεκλογικές περιοδείες, αλίμονο μην πάει εκεί το μυαλό σας…

«Ακούμε από την κοινωνία τις αγωνίες της, τα παράπονά της, τους φόβους της για τους ταραγμένους καιρούς που ζούμε. Αυτό είναι η συνταγή διακυβέρνησης που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης», δήλωσε στη συνέντευξή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  και σημείωσε πως «αν εξαιρέσει κανείς τη μεγάλη -είναι αλήθεια- περίοδο του Covid, ο πρωθυπουργός δεν ήταν ποτέ κλεισμένος στο Μέγαρο Μαξίμου. Επιδιώκουμε διαρκώς, τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και τα κυβερνητικά στελέχη, την επικοινωνία με τον κόσμο για την προώθηση και την ανάδειξη της κυβερνητικής πολιτικής».

Συνεχίζοντας το θέατρο του παραλόγου πρόσθεσε: «Η πραγματικότητα είναι ότι την περίοδο του Covid, στερηθήκαμε την επικοινωνία και την επαφή με τον κόσμο. Όλο το επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός θα κάνει και τα δύο.

Αφενός θα ασκεί τα καθήκοντά του όπως πρέπει, διαχειριζόμενος το κυβερνητικό έργο, τις προτεραιότητες, τις μεταρρυθμίσεις, εκπροσωπώντας τη χώρα στο εξωτερικό, όπως με επιτυχία έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα και όπως απαιτείται να γίνεται από τον Έλληνα πρωθυπουργό, από τον ηγέτη μιας χώρας στη γεωγραφική θέση και με τους γείτονες που έχει η Ελλάδα στους καιρούς που ζούμε. Και αφετέρου να βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία».