Newsroom

Newsroom

Η νέα σειρά Purge δεν θα επικεντρώνεται στην ημέρα της "κάθαρσης"

Η Blumhouse Television εργάζεται πάνω στο project της νέας σειράς με θέμα το Purge. H επερχόμενη τηλεοπτική σειρά δεν θα επικεντρωθεί στο τι συμβαίνει πίσω απ' την νύχτα της κάθαρσης, αλλά σε όσα οδηγούν τους ανθρώπους να συμπεριφέρονται έτσι την συγκεκριμένη ημερομηνία.

591de2ca1dc5240d078b46f1

Σύμφωνα με το bloody.gr, o δημιουργός του franchise, James DeMonaco αποκάλυψε, κατά την παρουσίαση στο upfront του NBC, ότι η σειρά θα δείξει πως ο νόμος της “κάθαρσης” επηρεάζει την Αμερική κατά τη διάρκεια των υπόλοιπων “κανονικών” 364 ημερών του έτους. Ο DeMonaco εκτιμά ότι αυτή η ιδέα δεν θα μπορούσε να αποδοθεί σωστά σε μια ταινία 95 λεπτών.

Η βασική ιδέα είναι να επεκταθεί η ιστορία, πέρα από την ημέρα της «κάθαρσης», όπου κάθε χρόνο, επιτρέπεται οποιοδήποτε έγκλημα για δώδεκα ώρες, χωρίς περιορισμούς. Τι συμβαίνει ωστόσο πριν έρθει αυτή η νύχτα; Σε αυτό το ερώτημα θα επικεντρωθεί η σειρά.

«Το υπέροχο στην τηλεοπτική σειρά του Purge είναι ότι οι δέκα ώρες που θα μας δώσουν, μας επιτρέπουν να εξερευνήσουμε το χαρακτήρα του ανθρώπου που σε αυτή τη νύχτα θα έκανε κάτι τόσο εξευτελιστικό, όπως να πάρει ένα όπλο ή ένα μαχαίρι και να κάνει κάτι», δήλωσε ο DeMonaco.

Επικεντρώνεται ουσιαστικά στο πώς έφτασαν στην ημέρα της κάθαρσης και τι αποτελέσματα έχει αυτή στη κοινωνία. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσέγγιση όπως τονίζει επίσης ο DeMonaco, η οποία θα μπορούσε να γεμίσει μερικά από τα μεγαλύτερα κενά στο franchise, εξερευνώντας πώς οι άνθρωποι φτάνουν σε αυτό το σημείο.

Ο DeMonaco πιθανότατα θα επιβλέπει την τηλεοπτική σειρά, της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η Blumhouse Television του Jason Blum. Ο ίδιος σκηνοθετεί επίσης την τέταρτη ταινία Purge, η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο του 2018. Η σειρά θα κυκλοφορήσει από Syfy ενώ η ημερομηνία δεν έχει οριστεί.

Πηγή: bloody.gr