Για λίγο άντεξε ... να μην κάνει Mini ανέμελες διακοπές o πρωθυπουργός

Λαμπερός γάμος στα Χανιά με καλεσμένους Μητσοτάκη, Μενδώνη, Θεοδωρικάκο. O κ. Μητσοτάκης είχε να «αποδράσει» από τις 26 Αυγούστου όταν μετέβη στις ΗΠΑ για την εγκατάσταση της κόρης του για σπουδές

NewsRoom 08/09/2021 | 22:35

Nα... φορτίσει τις μπαταρίες του είχε  πάλι την ευκαιρία για ακόμη μία φορά το φετινό καλοκαίρι ο πρωθυπουργός, ο οποίος μετά τις 13 «μικρές ανάπαυλες» σε τρεισήμισι μήνες, το περασμένο Σάββατο βρέθηκε στην Κρήτη στον γάμο της Βανέσσας Διαματάρη, κόρη του συμβούλου έκδοσης του «Εθνικού Κήρυκα» Αντώνη Διαματάρη. 

Οι δυο οικογένειες συνδέονται με στενή φιλία αλλά και επαγγελματική σχέση μέχρι την αποκάλυψη του σκανδάλου  σχετικά με το πτυχίο του κ. Διαματάρη.

Ο γάμος έγινε στα Χανιά, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα zarpanews.gr και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας, στο Ακροτήρι.

Η αλήθεια είναι ο κ. Μητσοτάκης είχε να «αποδράσει» από τις 26 Αυγούστου όταν μετέβη στις ΗΠΑ για την εγκατάσταση της κόρης του για σπουδές. Δεν το λες και λίγο 9 ημέρες στην Αθήνα.


Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η  ιστοσελίδα του «Εθνικού Κήρυκα» «ο γάμος πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου που ταξίδεψε από όλα τα σημεία του Πλανήτη (κατά κυριολεξία) για να τιμήσει το νεαρό ζευγάρι. Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν το γάμο ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι υπουργοί της κυβέρνησης, Τάκης Θεοδωρικάκος (Προστασίας του Πολίτη) και Λίνα Μενδώνη (Πολιτισμού), η πρέσβης της Ελλάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, και ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας».