Γεννηματά: Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες και εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής - Δύο φορές και η Φώφη στο παραβάν (βίντεο)

cover
NewsRoom 20/09/2015 | 11:58

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με την ΔΗΜΑΡ, Φώφη Γεννηματά, ψήφισε στη Νέα Ιωνία.

«Ολοκληρώθηκε ο εκλογικός αγώνας, μεταφέραμε ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Ενότητας για τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Το κοινό μας σπίτι είναι εδώ. Το αίμα νερό δεν γίνεται. Καλούμε όλο τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκαν στο παρελθόν να μας τιμήσει και πάλι. Η ελπίδα απαιτεί συνεργασίες και εμείς μπορούμε να είμαστε ο εγγυητής. Για σταθερότητα, για τη συνεργασία, με σχέδιο και προοπτικές. Η χώρα χρειάζεται αύριο κιόλας μια κυβέρνηση τετραετίας που θα αφήσει πίσω τα μνημόνια και την κρίση χωρίς να συνθλίψουμε τον ελληνικό λαό. Θα πρέπει σήμερα το βράδυ να τελειώσει αυτή η άγονη σύγκρουση του δικομματισμού. Τώρα τον λόγο έχει ο ελληνικός λαός», είπε χαρακτηριστικά μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος.

Λίγη ώρα μετά από το απρόοπτο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, στα Χανιά, στην ίδια θέση βρέθηκε και η Φώφη Γεννηματά, όταν αναγκάστηκε να βγει και εκείνη από το παραβάν για να ζητήσει κάτι.

Και σε αυτή την περίπτωση έλειπε το ψηφοδέλτιο που... χρειαζόταν η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφού δεν της είχαν δώσει εκείνο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ετσι, αφού πήρε στα χέρια της τα ψηφοδέλτια που της έδωσαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και μπήκε στο παραβάν, βγήκε ξανά, για να το ζητήσει.

 

Δείτε το βίντεο: