Έξαλλη η Σκορδά με τις δηλώσεις της Σάσας Μπάστα για τον Αδαμαντίδη: «Πως μπορείς να το ξέρεις;» (video)

«Μπορείς να ξέρεις και να είσαι σίγουρη και να μιλήσεις τώρα και να πεις “αυτό δεν έχει γίνει ποτέ”; Μπορείς να το ξέρεις;».

My project 1

Τα όσα δήλωσε η Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη στη χθεσινή εκπομπή «Open Weekend» προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά.

Οι δηλώσεις της Σάσας Μπάστα για τον Αδαμαντίδη

«Ακόμα δεν πιστεύω ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε κάτι τέτοιο. Αν δε το δω δηλαδή, δε μπορώ να το πιστέψω. Με αυτόν τον άνθρωπο συνεργαζόμαστε πάρα πολλά χρόνια. Δεν τον έχω δει καν να νευριάζει. Πόσω μάλλον να προβεί και σε τέτοιου είδους πράξεις… Μιλάω για τον άνθρωπο που έχω γνωρίσει εγώ. Είναι πάντα τόσο ήρεμος. Μπορεί να πέσει ένα ολόκληρο φωτιστικό επάνω του και να γελάει, δεν είναι άνθρωπος που μπορεί να κάνει εύκολα μπαμ».

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι κατακρίνω οποιαδήποτε μορφή βίας από οποιαδήποτε πλευρά και αν προέρχεται. Προφανώς αν αποδειχθούν όλα αυτά, τα καταδικάζω. Εγώ μιλάω για τον Θέμη όπως τον έχω γνωρίσει σαν άνθρωπο. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω λίγο πιο άνετα, θα έλεγα πολλά. Τα χρόνια συνεργασίας μας με τον Θέμη είναι πολλά, δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα ενός σπιτιού, ξέρω όμως πως ήμασταν ως συνεργάτες;».

Φαίη Σκορδά για Σάσα Μπάστα: «Μπορείς να το ξέρεις;»

«Είδα τη Σάσα Μπάστα κάτι…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Τάσο Τεργιάκη να λέει από την πλευρά του: «Η Σάσα Μπάστα είπε ότι “δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει χτυπήσει γυναίκα, απ’ όσο τον ξέρω εγώ κι από τη συνεργασία μας”».

Η Φαίη Σκορδά είπε στη συνέχεια: «Μα τι σημαίνει; Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του, είναι το αγαπημένο μου. Τι σημαίνει δηλαδή βρε Σάσα μου; Είναι ένας καλός συνεργάτης. Μπορείς να ξέρεις και να είσαι σίγουρη και να μιλήσεις τώρα και να πεις “αυτό δεν έχει γίνει ποτέ”; Μπορείς να το ξέρεις;».

 

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…