Newsroom

Newsroom

Euroleague: "Χαρακίρι" Παναθηναϊκού στην Πόλη και "αντίο" στην 4η θέση

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε απόψε την 10η ήττα σε 24 ματς στην Euroleague από την Νταρουσάφακα στην Πόλη, με 72-77 και έχασε τις τελευταίες ελπίδες που είχε για να μπει στην τετράδα.

58b9cabc1dc52429108b4688

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν ακόμη και με 12 πόντους (48-36) στην 3η περίοδο, ωστόσο, κατάφεραν να «επιστρέψουν» στο ματς και να προηγηθούν με +6 (61-55) στην 4η περίοδο.

Στα τελευταία λεπτά έπαθαν black out με κάκιστη περιφερειακή άμυνα και λάθη των Τζέιμς, Μπουρούση και Ρίβερς, και σε συνδυασμό με τα μεγάλα σουτ από τους Γουοναμέικερ και Κλάιμπερν οι Τούρκοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την 12η νίκη τους, με την οποία διατηρήθηκαν «ζωντανοί» στη μάχη της πρόκρισης.

Πρώτος στόχος των «πρασίνων» είναι να μπορέσουν να διατηρήσουν την 5η θέση, καθώς έχουν πολύ δύσκολο πρόγραμμα με το επόμενο ματς να είναι ξανά εκτός έδρας με την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Κορυφαίος του «τριφυλλιού» ήταν ο Σίνγκλετον με 23 πόντους, έναν λιγότερο από τον εκπληκτικό Γουόναμεικερ της Νταρουσάφακα. Με 12 τελείωσε το ματς ο Ρίβερς και 10 ο Μπουρούσης ενώ ο Καλάθης πέτυχε μόλις 5 πόντους. 

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…