Ετοιμάζονται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα είναι οι αγρότες. Πλέον τα πράγματα με την κυβέρνηση φτάνουν στα…

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις από την επόμενη Δευτέρα είναι οι αγρότες. Πλέον τα πράγματα με την κυβέρνηση φτάνουν στα άκρα. Οι απαντήσεις που τούς έδωσε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης δεν τους ικανοποίησε.

«Δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Αύριο αποφασίζουμε να στηθούν μπλόκα από τη Δευτέρα παντού», δήλωσε ο Βαγγέλης Μπούτας εκ μέρους της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, προσθέτοντας ότι «η φορολόγηση σε συνδυασμό με τα χαράτσια, την αύξηση του ΦΠΑ, την αύξηση του κόστους παραγωγής και τις χαμηλές τιμές παραγωγού, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα» για τον αγροτικό κόσμο.

Από την πλευρά του ο Κώστας Τζέλλας του Αγροτικού Συλλόγου Παλαμά, «η απάντηση που πήραμε είναι υποσχέσεις και πάλι. Είμαστε αποφασισμένοι να μην παραδώσουμε αμαχητί τα χωράφια μας».

Οι αγρότες έθεσαν στον υπουργό ένα σωρό αιτήματα. Όπως για παράδειγμα ζητήματα που έχουν να κάνουν με θέματα φορολογήσης όσο και μείωσης του κόστους παραγωγής.

 

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…