«Επαγγελματίες βασανισμένους» χαρακτηρίζουν τα θύματα αστυνομικής βίας στελέχη της ΝΔ

Την ώρα που οι εξαγγελίες του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ για τις υποτιθέμενες ΕΔΕ επιχειρούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, η Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τα θύματα αστυνομικής βίας «επαγγελματίες βασανισμένους». 

Οι βασανισμοί των άνθρωποι που ξυλοκοπήθηκαν βάναυσα από την Ελληνική Αστυνομία, αποδεικνύεται πλέον περίτρανα τόσο από την πληθώρα περιστατικών, μαρτυριών, βίντεο και φωτογραφιών, όσο και από τους χειρισμούς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πως δεν οφείλονται ούτε σε μεμονωμένα περιστατικά, αλλά σε πλήρη κυβερνητική κάλυψη. 

Όσο η κοινωνική οργή θεριεύει και οι αντιδράσεις πληθαίνουν, όσο οι υποσχέσεις για ΕΔΕ και διερεύνηση των περιστατικών αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας επιχειρούν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα, οι προθέσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φαίνονται ολοκάθαρα από τις δηλώσεις των στελεχών του. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανάρτηση της Ιωάννας Γκελεστάθη, Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, η οποία μετά τις σοκαριστικές καταγγελίες του Άρη Παπαζαχαρουδάκη για τους βασανισμούς του εντός της ΓΑΔΑ, χαρακτήρισε «επαγγελματίες βασανισμένους» όσους και όσες καταγγέλλουν την αστυνομική βία που βίωσαν. 

Παράλληλα στράφηκε για άλλη μια φορά εναντίον των δημοσιογράφων και των Μέσων που δημοσιεύουν, όπως οφείλουν, τα βιώματα και τις καταγγελίες των ανθρώπων που βασανίστηκαν και φέρουν ακόμη τα σημάδια στα σώματα τους. 

Συγκεκριμένα, η τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη την ώρα που οι εξαγγελίες για ΕΔΕ και διερεύνηση των περιστατικών δίνουν και παίρνουν από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, ανέφερε : «Οι 22 αστυνομικοί που στράφηκαν κατά του Κώστα Βαξεβάνη δεν είναι ενεργούμενα της ΝΔ όπως υπονοείται αλλά οικογενειάρχες οι οποίοι βαρέθηκαν να τρώνε λάσπη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα δημοσιογραφικά του φερέφωνα που υιοθετούν άκριτα την καταγγελία κάθε κατ’ επάγγελμα “βασανισμένου/ης”!».

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Φρίκη στην Αίγυπτο: Δικάζεται η μητέρα που αποκεφάλισε τον 5χρονο γιο της και έπειτα έφαγε το κεφάλι του

Η 29χρονη Χασσάν είχε παραληρηματικές ιδέες ότι οι συγγενείς της έκαναν μάγια στον γιο της.

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Μαίρη Χρονοπούλου: Το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική – Ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές (Video)

Η γυναίκα μπήκε στο σπίτι και το πρώτο πράγμα που αντίκρισε, ήταν η ηθοποιός στο…