Ένταση στον Ερυθρό Σταυρό μετά από απόπειρα επίσκεψης στον 30χρονο συλληφθέντα της Πολυτεχνειούπολης

Αναστάτωση προκλήθηκε έξω από το νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου εμφανίστηκαν συγγενείς του φερόμενου ως αρχηγού της συμμορίας με έδρα την Πολυτεχνειούπολη.-Η αστυνομία προχώρησε σε μια προσαγωγή

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (29/09) στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 30χρονος, ο οποίος συνελήφθη στις εστίες της Πολυτεχνειούπολης, καθώς συγγενείς του κρατουμένου συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο, ζητώντας να τον επισκεφτούν. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι αστυνομικοί εξήγησαν στους παραβρισκόμενους, ότι απαγορεύεται να τον δουν, όμως στην συνέχεια ο θείος του 30χρονου συλληφθέντα και αδερφός του «Τίτι», του διαβόητου κακοποιού και αρχηγού της συμμορίας με τα καλάσνικοφ που δρούσε το 2011, δεν πείστηκε καθότι εριστικός και προσπάθησε να εισέλθει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και οι αστυνομικοί να τον προσαγάγουν στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ελεύθεροι οι 7 συλληφθέντες, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός

Νωρίτερα ελεύθεροι αφέθηκαν οι επτά συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης, ανάμεσά τους και η δόκιμη αστυνομικός, που διώκονται για πλημμελήματα και έχουν παραπεμφθεί ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς.

Σύμφωνα, με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας η δόκιμος αστυφύλακας, τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος της, για διάπραξη ποινικών αδικημάτων.

Οι κατηγορούμενοι που έχουν χωριστεί σε δύο δικογραφίες, πρόκειται να δικαστούν σήμερα, ωστόσο και οι δύο δίκες αναβλήθηκαν.

Η πρώτη δικογραφία για τις 14 Νοεμβρίου 2022 λόγω της αποχής των δικηγόρων από δίκες που αφορούν το άρθρο 187 παρ. 6 του ΠΚ και η δεύτερη υπόθεση για 10 Οκτωβρίου 2022 λόγω της απουσίας του βασικού μάρτυρα αστυνομικού.

Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών

Ανδρουλάκης: Μόνο τους εργαλείο ο συμψηφισμός και ο συναγωνισμός ποιος είναι χειρότερος στην υπονόμευση των θεσμών

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «ο πρώτος δίχως ίχνος γενναιότητας καταθέτει…