Newsroom

Newsroom

Ελεύθερος ο γιος του Λιακουνάκου που κρατήθηκε το πρωί στη ΓΑΔΑ

Ελεύθερος αφέθηκε ο Νικόλας Λιακουνάκος, γιος του Θωμά Λιακουνάκου, που το πρωί κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ όταν τον κάλεσε η Οικονομική Αστυνομία για θέμα μη καταβολής φόρου μισθωτών υπηρεσιών. Τελικά διαπιστώθηκε ότι η οφειλή είναι ρυθμισμένη.

2376214

Ελεύθερος αφέθηκε ο Νικόλας Λιακουνάκος, γιος του Θωμά Λιακουνάκου, που το πρωί κρατήθηκε στη ΓΑΔΑ όταν τον κάλεσε η Οικονομική Αστυνομία για θέμα μη καταβολής φόρου μισθωτών υπηρεσιών.
Τελικά διαπιστώθηκε ότι η οφειλή είναι ρυθμισμένη.

Πριν από τρεις ημέρες η αστυνομία συνέλαβε τον Θωμά Λιακουνάκο στο σπίτι του στη Φιλοθέη έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη, η οποία ερευνά τις προμήθειες των ιπτάμενων ραντάρ, από την βραζιλιάνικη εταιρεία Ebraer, έργο στο οποίο ανάδοχος ήταν η σουηδική εταιρεία Εricsson.

Ο επιχειρηματίας συνελήφθη μετά τα στοιχεία που έφτασαν στα χέρια της ανακρίτριας από τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που είχαν στείλει οι ελληνικές δικαστικές αρχές στο εξωτερικό.

Ο Θωμάς Λιακουνάκος αναμένεται να δώσει νέες απαντήσεις στα όσα του καταλογίζονται την Παρασκευή οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ξανά ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεσή του.

(φωτο αρχειο eurokinissi)