Εκδικάζεται η μήνυση Καμμένου κατά Τζένου και Κουρτάκη (ΦΩΤΟ)

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρίσκονται από το πρωί ο υπουργός Πάνος Καμμένος με τον εκδότη των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη και τον διευθυντή της εφημερίδας, Παναγιώτη Τζένο.

Οι δύο δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εις βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Η μήνυση του Πάνου Καμμένου εις βάρων των επικεφαλής των Παραπολιτκών αφορά κυρίως σε σχόλια τους στο ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά” για τον ανήλικο γιο του Υπουργού, τον οποίο χαρακτήρισαν ως “φίλα προσκείμενο” σε πρόσωπα με τρομοκρατική δράση.

Σύμφωνα με τον μηνυτή, η συκοφαντική επίθεση στο πρόσωπο του παιδιού του έγινε προκειμένου να αποσύρει ο ίδιος καταγγελίες σε βάρος των δημοσιογράφων σε σχέση με κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ο κ. Καμμένος συνοδεύεται από την δικηγόρο σύζυγο του.

Ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης είναι εκ των υπερασπιστών των δύο κατηγορουμένων.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Άμυνας καταφέρθηκε εναντίον των δύο δημοσιογράφων και κατά τη χθεσινή τοποθέτηση του στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τα δάνεια των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης. Από την πλευρά τους οι δύο δημοσιογράφοι μιλάνε για απόπειρα φίμωσης του Τύπου με λασπολογίες και ψέματα.

Στα όσα είπε από το Βήμα της Βουλής ο υπουργός απάντησε μέσω του parapolitika.gr ο Γιάννης Κουρτάκης λέγοντας πως ο «συκοφάντης υπουργός δεν θα μας φιμώσει».


Κασσελάκης: «Μητσοτάκης πρωθυπουργός και Καραμανλής υπουργός…τρομακτικός συνδυασμός»

Κασσελάκης: «Μητσοτάκης πρωθυπουργός και Καραμανλής υπουργός…τρομακτικός συνδυασμός»

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατηγόρησε τον Αχιλλέα Καραμανλή ότι έκανε ό,τι και στα Τέμπη. Δηλαδή τίποτα

Εριέττα Κούρκουλου: «Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο θεός ο ίδιος μέσα»

Εριέττα Κούρκουλου: «Την ημέρα που γεννούσα ήταν μέσα η μητέρα μου και ήταν σαν να είναι ο θεός ο ίδιος μέσα»

Η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε για τη ζωή της από τα παιδικά χρόνια δίπλα στους γονείς…