Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου

NewsRoom 14/12/2021 | 07:32

Κατέληξε σήμερα Τρίτη γύρω στις 03:00 ο δημοσιογράφος και εκδότης Γιώργος Τράγκας, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες με την COVID-19 στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σε ανακοίνωση τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα το νοσοκομείο αναφέρει:

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, επικεφαλής του κινήματος 'Ελεύθεροι Άνθρωποι' σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου 'Η ΣΩΤΗΡΙΑ' ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Ο δημοσιογράφος είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Σωτηρία με κορονοϊό στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ το πρωί της περασμένης Παρασκευής διασωληνώθηκε, καθώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Στη συνέχεια παρουσίασε και νεφρική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα, να υποστηρίζεται με μηχάνημα τεχνητού νεφρού.

 

 

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κ.ΕΛ.ΑΝ, Πάρι Κουρτζίδη, ο Γιώργος Τράγκας "δεν έκανε το εμβόλιο, γιατί είχε και εκείνος τους φόβους του καθώς είχε και μια αλλεργία, η οποία έδινε κάποιες πιθανότητες παρενεργειών. Σε σχέση με το ζάχαρο που δεν ήθελε να ξερυθμιστεί, είχε αυτό τον φόβο. Το σκεφτόταν, είχε πει ότι απο τον Σεπτέμβριο και μετά ότι μπορεί και να εμβολιαζόταν".