Σκιάθος: «Έχω εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ» – Υποδυόταν τον ανήλικο σε sex forum o προφυλακιστέος πυροσβέστης

Σε διαδικτυακά forum ενηλίκων, υποδυόμενος ακόμα και τον ανήλικο, συμμετείχε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

5653249

Σκιάθος: Τα όσα αδιανόητα υποστήριξε ο 39χρονος πυροσβέστης – Προσωρινά κρατούμενος μέχρι να γίνει η δίκη του κρίθηκε ο 39χρονος πυροσβέστης που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν να τη φυλάει, ανήλικης κάτω των 12 ετών. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες στην αναπληρώτρια ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ο 39χρονος φέρεται μεταξύ άλλων να δήλωσε στην κατάθεσή του πως συμμετέχει σε διαδικτυακά forum ενηλίκων όπου υποδύεται ρόλους, ενώ ανάμεσα στους ρόλους που έχει υποδυθεί είναι και αυτός του ανήλικου.

Το επίσημο έγγραφο της διαθεσιμότητας

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, η συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν πορνογραφικό και εκτίμησε ότι η προσωρινή του κράτηση οφείλεται στο βάρος της κοινής γνώμης, ενώ τόνισε ότι η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται. Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια χωρίς την παρουσία των γονέων του ή άλλων συγγενών ή φίλων, με παρουσία της συνηγόρου υπεράσπισης, ενώ στα Δικαστήρια εμφανίστηκε κάποια στιγμή ένας εν ενεργεία πυροσβέστης, που σύμφωνα με πληροφορίες του παρέδωσε το έγγραφο του Αρχηγείου, σύμφωνα με το οποίο τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεσή του.

Οι ισχυρισμοί του για τις φωτογραφίες – Για «χειριστική μητέρα» κάνει λόγο στην κατάθεσή του

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο υποπυραγός, στο κινητό του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 10 χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε, “έτρεμε” την προφυλάκιση γιατί δεν ήθελε στεναχωρήσει τους γονείς του και ειδικά τη μητέρα του.

Στην κατάθεσή του έδειξε πως η μητέρα του ήταν χειριστική μαζί του και ανέφερε πως εκείνη ήθελε να κάνει δύο κορίτσια ξανθά με γαλανά μάτια. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και γι’ αυτό κατέβαζε φωτογραφίες από το instagram με ξανθά κοριτσάκια. Μια φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό του απεικονίζει δύο κοριτσάκια ξανθά με μαγιό, αλλά το κοριτσάκι της 32χρονης συντρόφου του, το οποίο και φωτογράφιζε, δεν είναι ξανθό.

Με την 32χρονη από την Σκιάθο, ο υποπυραγός από τον Βόλο έχει ολιγόμηνη σχέση και ζούσε μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι της στο νησί. Για να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες της 10χρονης, φέρεται να δήλωσε πως επειδή η σύντροφός του ασχολείται με τον αισθητικό τομέα, υποδέχεται στο σπίτι άντρες για αποτρίχωση, οπότε φωτογράφισε την 10χρονη για να της δείξει, πως δεν είναι σωστό ένα παιδί να κυκλοφορεί με σορτσάκια ανάμεσα σε άντρες.

Δημοσιοποίηση των στοιχείων του ζητούν οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής

Οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής, Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης, ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε έφεση σε διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά, για να καλύπτει το κενό, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του, ενώ το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Η συνήγορος του 39χρονου υποστήριξε πως δεν μπορεί να κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, καθώς δεν αγόρασε και δεν πούλησε υλικό.

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Joel Embiid speaks on eye injury being diagnosed as Bells Palsy 0 4 screenshot

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Το τι περνάει τον τελευταίον καιρό αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας Τζοέλ Εμπίντ

Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

PATRA GRAFEIO pritanis

Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών υποστήριξε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι παραμένει αποκλεισμένος και…

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

InCollage 20240426 174104583

Καπραβέλος: Η δήλωση που έπρεπε να ακουστεί – «Έχω όμως ένα παράπονο από τον Καλλιάνο» (video)

Το παράπονο του προς τον Γιάννη Καλλιάνο εξέφρασε ο συντονιστής διευθυντής Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

δικαστηριο

Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Δεν απολύθηκε μία δικαστής η οποία είχε μεν καθυστερήσεις λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αλλά τις…