Σκιάθος: «Έχω εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ» – Υποδυόταν τον ανήλικο σε sex forum o προφυλακιστέος πυροσβέστης

Σε διαδικτυακά forum ενηλίκων, υποδυόμενος ακόμα και τον ανήλικο, συμμετείχε ο αξιωματικός της πυροσβεστικής που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

Σκιάθος: Τα όσα αδιανόητα υποστήριξε ο 39χρονος πυροσβέστης – Προσωρινά κρατούμενος μέχρι να γίνει η δίκη του κρίθηκε ο 39χρονος πυροσβέστης που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πρόσωπο που τον εμπιστευόταν να τη φυλάει, ανήλικης κάτω των 12 ετών. Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε χθες στην αναπληρώτρια ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα υπηρεσίας, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι να γίνει η δίκη του.

Ο 39χρονος φέρεται μεταξύ άλλων να δήλωσε στην κατάθεσή του πως συμμετέχει σε διαδικτυακά forum ενηλίκων όπου υποδύεται ρόλους, ενώ ανάμεσα στους ρόλους που έχει υποδυθεί είναι και αυτός του ανήλικου.

Το επίσημο έγγραφο της διαθεσιμότητας

Ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία, η συνήγορος υπεράσπισης είπε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν πορνογραφικό και εκτίμησε ότι η προσωρινή του κράτηση οφείλεται στο βάρος της κοινής γνώμης, ενώ τόνισε ότι η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται. Χθες ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια χωρίς την παρουσία των γονέων του ή άλλων συγγενών ή φίλων, με παρουσία της συνηγόρου υπεράσπισης, ενώ στα Δικαστήρια εμφανίστηκε κάποια στιγμή ένας εν ενεργεία πυροσβέστης, που σύμφωνα με πληροφορίες του παρέδωσε το έγγραφο του Αρχηγείου, σύμφωνα με το οποίο τίθεται σε διαθεσιμότητα μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη για την υπόθεσή του.

Οι ισχυρισμοί του για τις φωτογραφίες – Για «χειριστική μητέρα» κάνει λόγο στην κατάθεσή του

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gegonota.news, ο υποπυραγός, στο κινητό του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες της 10 χρονης κόρης της συντρόφου του, η οποία τον κατήγγειλε, “έτρεμε” την προφυλάκιση γιατί δεν ήθελε στεναχωρήσει τους γονείς του και ειδικά τη μητέρα του.

Στην κατάθεσή του έδειξε πως η μητέρα του ήταν χειριστική μαζί του και ανέφερε πως εκείνη ήθελε να κάνει δύο κορίτσια ξανθά με γαλανά μάτια. Εκείνος όμως δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και γι’ αυτό κατέβαζε φωτογραφίες από το instagram με ξανθά κοριτσάκια. Μια φωτογραφία που βρέθηκε στο κινητό του απεικονίζει δύο κοριτσάκια ξανθά με μαγιό, αλλά το κοριτσάκι της 32χρονης συντρόφου του, το οποίο και φωτογράφιζε, δεν είναι ξανθό.

Με την 32χρονη από την Σκιάθο, ο υποπυραγός από τον Βόλο έχει ολιγόμηνη σχέση και ζούσε μαζί με τα παιδιά της στο σπίτι της στο νησί. Για να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες της 10χρονης, φέρεται να δήλωσε πως επειδή η σύντροφός του ασχολείται με τον αισθητικό τομέα, υποδέχεται στο σπίτι άντρες για αποτρίχωση, οπότε φωτογράφισε την 10χρονη για να της δείξει, πως δεν είναι σωστό ένα παιδί να κυκλοφορεί με σορτσάκια ανάμεσα σε άντρες.

Δημοσιοποίηση των στοιχείων του ζητούν οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής

Οι συνήγοροι Πολιτικής Αγωγής, Σάκης Κοκκίνης και Γιάννης Μηλίνης, ζήτησαν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 39χρονου με εισαγγελική εντολή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, καθώς είναι ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται. Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε έφεση σε διαζευγμένες γυναίκες με παιδιά, για να καλύπτει το κενό, καθώς ο ίδιος δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει.

Σημειώνεται ότι η 32χρονη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του, ενώ το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

Η συνήγορος του 39χρονου υποστήριξε πως δεν μπορεί να κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, καθώς δεν αγόρασε και δεν πούλησε υλικό.

Κουκάκης στο «Κόκκινο 105,5»: Οι αποκαλύψεις θα είναι διαρκείς – Δεν θα υπάρχει περιθώριο ελιγμού (Audio)

Κουκάκης στο «Κόκκινο 105,5»: Οι αποκαλύψεις θα είναι διαρκείς – Δεν θα υπάρχει περιθώριο ελιγμού (Audio)

«Τα πλήγματα που έχουν καταφέρει στο κράτος δικαίου είναι αλλεπάλληλα» Όλα όσα είπε ο Θανάσης…