Δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι οι υποκλοπές είναι.. «παρανυχίδα»;

Γιατί απέσυρε το δημοσίευμα ο ΣΚΑΪ;

5667712

Ότι οι υποκλοπές είναι «παρανυχίδα» φαίνεται να δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας όπως μεταδίδει το reporter.gr.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να χαρακτήρισε ως «παρανυχίδα» το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων «μπροστά στο δύσκολο χειμώνα που έρχεται».

Η παραπάνω δήλωση που μετέδωσε το reporter.gr έγινε στο πλαίσιο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης στη Θεσσαλονίκη, με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι βουλευτές Α’ και Β’ Περιφερειών Θεσσαλονίκης, αλλά και ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Γιάννης Μπρατάκος, η κυρία Αντωνίου, όπως και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης.

Screenshot 2022 09 01 191939

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες, δήλωσε ότι: «οι υποκλοπές είναι μία δυσάρεστη υπόθεση που καλό ήταν να μην είχε συμβεί. Θα ρίξουμε άπλετο φως, τίποτε δε θα μείνει αδιευκρίνιστο. Είναι όμως παρανυχίδα μπροστά στο χειμώνα που έρχεται. Εκεί θέλω να δώσετε τη βαρύτητα σας».

Βέβαια, παρότι η επίσκεψη Μητσοτάκη στις Σέρρες όπως και η συνάντηση στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης μονοπώλησε -σχεδόν- το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης της «λίστας 108», η παραπάνω δήλωση αναπαράχθηκε μόνο από το reporter.gr.

Η ίδια είδηση της επίσκεψης και της συνάντησης «ανέβηκε» και από την ενημερωτική ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της οποίας μεταφέρθηκε και η δήλωση του Μητσοτάκη περί «παρανυχίδας», αλλά λίγο αργότερα «κατέβηκε».

Screenshot 2022 09 01 190035

Είναι σαφές πως τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και το επικοινωνιακό του επιτελείο βρίσκεται σε απόλυτο πανικό στέλνοντας ετερόκλητα πολιτικά μηνύματα προς τους βουλευτές και την εκλογική βάση του κόμματος, μηνύματα που πλέον δεν διέπονται από μια εσωτερική συνοχή και τα οποία εκθέτουν ακόμη περισσότερο έναν Πρωθυπουργό που βρίσκεται να καταρρέει εκλογικά και πολιτικά.

Τέλος, η παραπάνω δήλωση -αν όντως έχει συμβεί- έρχεται μια μέρα μετά τη δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, ο οποίος δήλωσε από την Κρήτη ότι: «Το θέμα είναι τόσο βαρύ και σοβαρό που δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται να μείνουν σκιές ιοβόλες για την δημοκρατική ομαλότητα»

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

6199823 1 1

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν το πρωί ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας ενώπιον της οποίας απολογήθηκαν…