Διαφοροποίεται από τους ΑΝΕΛ ο Παπαχριστόπουλος – "Διαφωνώ με τον Καμμένο για την συμφωνία των Πρεσπών"

Σέβομαι τον πρόεδρό μου, τον αγαπάω πολύ, έχει συγκρουστεί μετωπικά με τη διαπλοκή αλλά εδώ έχω διαφοροποιήσει τη στάση μου. Έχω διαφοροποιηθεί, το έχω πει ευθέως. Η Συμφωνία των Πρεσπών έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια, κακώς καθυστερεί. Σέβομαι την αντίθετη άποψη, δεν τη συμμερίζομαι όμως", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαχριστόπουλος σε συνέντευξη του στon Real FM.

5ba0ce481dc5247e298b4598

«Δεν έχω μάθει να υποκρίνομαι. Δεν έχω αλλάξει γνώμη και είμαι σταθερός από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή. Ευθέως έχω πει, χωρίς να οξύνω το κλίμα. Με τον Πάνο Καμμένο έχω πολύ καλή σχέση, με τίμησε γιατί με έκανε και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο. Για μένα ήταν μία ονειρική εμπειρία, ανείπωτη, με έχει γεμίσει χαρά, αλλά εδώ (σ.σ. Μακεδονικό) έχω μια άλλη άποψη», πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.  

Ο κ. Παπαχριστόπουλος παραδέχθηκε, μιλώντας και στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, «Focus 103,6», ότι «η διαφοροποίησή μου για τη συμφωνία των Πρεσπών είναι καίριο θέμα, είναι πολύ κεντρική διαφωνία. Δεν σας κρύβω ότι εξαιτίας του θέματος αυτού, κάπου αισθάνομαι λίγο έξω, δεν σας το κρύβω. Δεν έχω καμία επαφή, δεν πολυμιλάμε, στις υποχρεώσεις μου βέβαια είμαι τυπικός. Αισθάνομαι λίγο “παγωμένα», κάπου έχω ‘’παγώσει’’».