Δεν θα ξεμπερδέψουν έτσι με την αριστερά

Eπειδή γνωρίζουν ότι οι εκδηλώσεις τιμής θα γίνουν, ο λαός δεν θα κάνει πίσω, ετοιμάζουν την πιο άγρια καταστολή, έχοντας φυσικά βοήθεια από τους στρατευμένους προβοκάτορες.

Τζώρτζια Ρασβίτσου 16/11/2020 | 12:09

Με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής αστυνομίας και «στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση διασποράς του κορωνοϊού Covid-13, απαγορεύονται οι συναθροίσεις από 06:00 ώρα της 15ης Νοεμβρίου, έως και την 21:00 ώρα της 18ης Νοεμβρίου 2020….».

Τις μέρες δηλαδή όπου θα λάβουν χώρα οι εκδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Εν ολίγοις δεν απαγορεύονται γενικά οι συναθροίσεις, αλλά ο εορτασμός της 17ης Νοέμβρη.

Κάποιοι συγκρίνουν τον εορτασμό της 17 ης Νοέμβρη με το Πάσχα, κάνοντας πως τάχα δεν γνωρίζουν ότι οι εκκλησίες είναι χώροι κλειστοί και ότι οι περισσότεροι που συνωστίζονταν ήταν αρνητές της μάσκας.

Είναι γνωστό πως ο χώρος της Αριστεράς έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία και υπευθυνότητα στο θέμα της προστασίας της υγείας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλες οι συγκεντρώσεις και οι εκδηλώσεις θα γίνουν με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως έγιναν και σε προηγούμενες διαμαρτυρίες. Όπως την Πρωτομαγιά.
Παράνομο είναι το κράτος και το υπουργείο καταστολής με τη χουντικής έμπνευσης απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατί εκτός του κορoνοϊού υπάρχει και το Σύνταγμα.

Γίνεται για μία φορά ακόμη προσπάθεια για να τελειώνουν με την Αριστερά. «Οι διαδηλώσεις γεννάνε αρρώστιες» διατυπώνει ο υπουργός του αφιονισμένου αληταριού, που με ασπίδες και γκλόμπς σαρώνει τη χώρα (Λέσβο, Τήνο, Σύρο, Χίο, Εξάρχεια, Κουκάκι, Καρδίτσα και πριν λίγες μέρες το Ε.Μ.Π), σπάζοντας αυτοκίνητα, προκαλώντας φθορές χτυπώντας και συλλαμβάνοντας γυναίκες, μικρά κορίτσια, παιδιά γυμνασίου και νέους.

Και φυσικά στο στόχαστρο η νεολαία και όποιος τολμά να καταγγείλει την ασχετοσύνη τους. Οι φοιτητές και οι μαθητές θα πληρώσουν τα σπασμένα της ανικανότητας της κυβέρνησης να διαχειριστεί την επιδημία. Γιατί αυτή τη στιγμή αναζητείται θύμα για του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κι επειδή γνωρίζουν ότι οι εκδηλώσεις τιμής θα γίνουν, ο λαός δεν θα κάνει πίσω, ετοιμάζουν την πιο άγρια καταστολή, έχοντας φυσικά βοήθεια από τους στρατευμένους προβοκάτορες.

Θα τιμήσουμε τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και θα φωνάξουμε δυνατά πως δεν θα δεχτούμε η χώρα μας να γίνει νεκροταφείο. Θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά μας, δίπλα στους φοιτητές και δεν θα αφήσουμε να γίνουν βορρά στα άγρια σκυλιά τη αδίστακτης καταστολής. Εκεί θα είμαστε. Μαζί τους.