Βαξεβάνης «ξεγυμνώνει» Παπαδάκη για την αποσιώπηση Novartis: «Κατάντια»

«Τέτοιοι είστε»

NewsRoom 14/04/2022 | 13:01

Για «κατάντια» κάνει λόγο ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, αναφερόμενος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, που συμπεριλαμβάνεται στον πολύ μακρύ κατάλογο των μέσων που αποσιωπούν συνειδητά τις τεράστιες αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Novartis.

Στο βίντεο που παρατίθεται ακούγεται απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, όπου ο παρουσιαστής απαντά σε μήνυμα τηλεθεατή που τον ρωτά γιατί δεν αναφέρεται στο θέμα.

«Σε ό,τι αφορά τις καταθέσεις για την υπόθεση Novartis δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Που μας λέτε γιατί δεν ασχολείστε με αυτό. Όταν ολοκληρωθεί και δεν πούμε κάτι, τότε να μας το πείτε. Να ολοκληρωθεί η διαδικασία όμως, έτσι;», ακούγεται να λέει ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Κατάντια. Και στην υπόθεση Πισπιρίγκου δεν έχει ολοκληρωθεί καμία διαδικασία, αλλά μεταδίδετε κάθε μέρα φρικιαστικές λεπτομέρειες οι οποίες μάλιστα δεν αφορούν το Δημόσιο συμφέρον αλλά ένα  έγκλημα. Τέτοιοι είστε», απάντησε με τη σειρά του ο Κώστας Βαξεβάνης, επισημαίνοντας το γεγονός ότι η ευαισθησία για τη δικονομική ορθότητα και η αναμονή να «ολοκληρωθεί η διαδικασία», περιορίζεται μόνο στα... δύσκολα θέματα και όχι σε εγκλήματα όπως της Πισπιρίγκου.