Ζωή Χαλιδιά

Ας αποθάνει η ψυχή σας μετά των αλλοφύλων

Όσοι ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς να έχουν κοπιάσει, χωρίς να εργάζονται ή χωρίς να εκπληρώνουν οποιοδήποτε άλλο αναγκαίο καθήκον για τη ζωή, είναι ολέθριοι και επιβλαβείς για οποιαδήποτε μορφή πολιτικής κυβέρνηση

petsas1 1

Η κυβέρνηση που αναδείξατε αυτοδύναμη, δια στόματος Πέτσα, σας καλεί να πεθάνετε. Εμπρός λοιπόν γενναίοι συμπολίτες! Μεσαίοι, μικρομεσαίοι, μισθοσυντήρητοι κι εσείς στα όρια της φτώχειας.

Όχι όλοι, αλλά εσείς που επικηρύσσατε την Αριστερά και καβάλα στ΄ άλογα, με τις χλαμύδες σας ακολουθήσατε τις υστερικές φωνές του ηγέτης σας Μητσοτάκη, που βροντοφώναξε «θα βάλω βέτο κατά της συμφωνίας των Πρεσπών». Και σήμερα δηλώνει «στηρίζουμε την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε.».
Εσείς, που αποκαλείτε σήμερα «ορντινάντσες του Πούτιν» όσους φανερώνουν με τ΄αποδείξεων ότι η ακρίβεια που μας εξαϋλώσει δεν ήρθε από τον πόλεμο Ουκρανίας Ρωσίας, αλλά από το Μαξίμου.
Εσείς, που δεν σας καίγεται καρφί αν η Δημοκρατία της χώρας πικραμένη, εντροπαλή, ένα στόμα καρτεράει «έλα πάλι, να της πει».
Ας αποθάνει λοιπόν όλων εσάς η ψυχή, μαζί με τη δική μας. Ας επιτρέψετε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να ξεκλήρισε τη μισή κοινωνία, για να την κυβερνήσει ολόκληρη.

Δεν μας φτάνει η Ευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας σε κρούσματα και θανάτους ασθενών με CoViD, αλλά και η γενικότερη αύξηση αύξηση 6% των θανάτων στη χώρα. Χρειάζεται να προσθέσουμε μερικές μονάδες ακόμα. Από αναθυμιάσεις μαγκαλιών, από αναστολή χειρουργείων στα δημόσια νοσοκομεία λόγω ελλείψεων, από εργατικά ατυχήματα λόγω υπαιτιότητας τρίτων, από κακή ποιότητα ζωής.
Πάμε παρακάτω.

Αφού «δεν τρέφετε αυταπάτες για μια κοινωνία χωρίς ανισότητες», όπως δηλώνει ο πολιούχος σας Μητσοτάκης, πρέπει να συμμορφωθείτε με όσα ο Πέτσας σάς υπαγορεύει: «Να πάτε από το φυσικό αέριο στο πετρέλαιο» Διότι «όποιος αρνηθεί να προσαρμοστεί, δυστυχώς θα πεθαίνει».
Εμείς οι απείθαρχοι που ξοδέψαμε για μετατροπές και συσκευές ώστε τα σπίτια μας να δουλεύουν με φυσικό αέριο, θα κάνουμε τα κουμάντα μας. Φουντώνει το δίκιο μέσα μας και μας κρατά ένθερμους! Εσείς κοιτάξτε να βρείτε άκρη ή να κόψετε το σβέρκο σας και να υπακούσετε την αυτοδύναμη κυβέρνηση, που θέλει να επιδοτήσει τους κερδοσκόπους και να αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια.

Αλλά να ξέρετε κάτι. Όσοι ζουν πλουσιοπάροχα χωρίς να έχουν κοπιάσει, χωρίς να εργάζονται ή χωρίς να εκπληρώνουν οποιοδήποτε άλλο αναγκαίο καθήκον για τη ζωή, είναι ολέθριοι και επιβλαβείς για οποιαδήποτε μορφή πολιτικής κυβέρνηση. Επιβλαβείς για τη συντριπτική πλειοψηφία, κι όχι για τον εσωτερικό κύκλο εξουσίας και άλλους 100 παράπλευρους άρχοντες.
Τούτων δοθέντων καλά στερνά να έχουμε…

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…