Newsroom

Newsroom

Άρχισαν τα μνημόσυνα στα μουσεία

«Τίποτα δεν είναι υπερβολικό στη μητσοτακική επικράτεια που διοικούν φεουδάρχες-εξαπτέρυγα, όπως η Λίνα Μενδώνη»

342350254 1219945958662650 4454411452936330388 n

Αν μείνει κανείς απλώς στον τίτλο του θέματος, θα νομίζει και με το δίκιο του ότι είναι υπερβολή. Τίποτε όμως δεν είναι υπερβολικό στη μητσοτακική επικράτεια που διοικούν φεουδάρχες-εξαπτέρυγα, όπως η Λίνα Μενδώνη. Οι εργαζόμενοι στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο τράκαραν σε μετωπική με αυτή την εικονική πραγματικότητα, όπως γράφει στο facebook ο Στάθης Γκότσης, ιστορικός στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και γενικός γραμματέας του Ενιαίου Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων:

«Την περασμένη Πέμπτη εμφανίστηκε στο Βυζαντινό Μουσείο ο Γιώργος Πανέτσος, διορισθείς πρόσφατα από τη Λίνα Μενδώνη ως πρόεδρος του ΔΣ στο μουσείο που θέλουν να το κάνουν ΝΠΔΔ.

Οι εργαζόμενοι τον “υποδεχθήκαμε” με τον τρόπο μας και ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Όπως γράψαμε και στη ανακοίνωση που βγάλαμε μετά, μεταξύ άλλων “Ο κ. Πανέτσος, απευθυνόμενος σε αντιπροσωπία εργαζομένων, δήλωσε ότι το όραμά του για το μουσείο είναι η εξωστρέφεια, η διενέργεια εκθέσεων, εκδηλώσεων, κ.λπ. Οι εργαζόμενοι του επισήμαναν ότι το μουσείο ήδη έχει κατακτήσει αυτούς τους στόχους και εξέφρασαν την ανησυχία τους μήπως τώρα απλώς δοθεί έμφαση στους γάμους και στα βαφτίσια. “Γιατί όχι;”, απάντησε ο κ. Πανέτσος…”
Σήμερα Κυριακή 23/4, άρχισαν να καταφτάνουν δίσκοι με κόλλυβα για ένα… μνημόσυνο.
Πιθανολογώ πως έγινε πια αντιληπτό ότι ο ν. 5021/2023 είναι ήδη ένας άταφος νεκρός και, εκόντες άκοντες, οι “αρμόδιοι” πράττουν τα δέοντα.
Επίσημη τελετή ταφής του νόμου θα γίνει την Τρίτη 25 Απρίλη, στην 24ωρη απεργία του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων ΥΠΠΟΑ και την συγκέντρωση στις 12.00 έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο».

 

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

ap boet5

Θρίλερ με τους πληροφοριοδότες που μίλησαν για τα ελαττώματα παραγωγής στην Boeing – Βρέθηκε και ο δεύτερος νεκρός

Σαν σε ταινία βρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος πληροφοριοδότης που μίλησε για τα ελαττώματα της…

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

mpakodimou 4

Συγκλόνισε η Μαρία Μπακοδήμου: «Έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ήταν πολύ δύσκολο»

Μάλιστα η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε ότι όταν συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν ανήλικη