Newsroom

Newsroom

Απειλεί με εμπάργκο στην ΕΡΤ ο ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δύο προϋποθέσεις που βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μαξίμου

5025175 2

Το ενδεχόμενο απόσυρσης των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ από τις συχνότητες της ΕΡΤ φέρεται να εξετάζει η Κουμουνδούρου, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα thecaller.gr.

Στο ρεπορτάζ της η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επαναφέρει μετ’ επιτάσεως το θέμα της απομάκρυνσης Ζούλα από την θέση του προέδρου της ΕΡΤ και συγχρόνως του ορισμού διακομματικής επιτροπής που θα αποτελεί την νέα διοίκηση κατόπιν διακομματικής συναίνεσης.

Το σημαντικό είναι ότι η Κουμουνδούρου προειδοποιεί εμμέσως πλην σαφώς το Μέγαρο Μαξίμου πως εάν δεν γίνουν δεκτές αυτές οι δύο προϋποθέσεις που βάζει τότε μπορεί και να προχωρήσει σε “απόσυρση” των στελεχών της από την εμφάνισή τους στη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η ιστοσελίδα τονίζει ότι οι πληροφορίες επιμένουν ότι στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σκέφτονται σοβαρά εφόσον δεν ικανοποιηθούν αυτά τα δύο αιτήματα να προχωρήσουν σε embargo δηλαδή στο να μην συμμετάσχουν βουλευτές και πολιτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

Το υποδηλώνει εμμέσως πλην σαφώς η ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι η Κουμουνδούρου: “Επειδή ο πρωθυπουργός έκανε πως δεν άκουσε, επαναφέρουμε το ερώτημα του κ. Τσίπρα: Θα ζητήσει την παραίτηση του κ. Ζούλα για το φιάσκο και θα προχωρήσει σε ορισμό νέας διοίκησης με διακομματική συναίνεση στη Βουλή; Αν όχι μπορεί κάλλιστα να μείνει μόνος του με τον κ. Ζούλα στην ΕΡΤ να φτιάχνουν οι δύο τους την ημερήσια προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου. Δεν χρειάζεται να κρατούν τα προσχήματα”.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…