«Απασφάλισε» ο Καμμένος κατά της Στάη

Σφοδρή επίθεση  κατά της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, Έλλης Στάη, αλλά και κατά της δημοσιογράφου, Βούλας Κεχαγιά εξαπέλυσε από τον λογαριασμό του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

NewsRoom 13/12/2018 | 22:12

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, έγινε έξαλλος, με τις δύο δημοσιογράφους και τα σχόλια που έκαναν στο κεντρικό δελτίο του Open, όταν και άφησαν να εννοηθεί ότι η Έλενα Κουντουρά έχει δηλώσει πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Μικρογραφία

 «Είναι ντροπή αυτή η παραποίηση της αλήθειας από τις ειδήσεις του open την Στάη του Mea και τη Κεχαγιά του ΔΟΛ με στόχο τους ΑΝΕΛ και εμένα προσωπικά», έγραψε ο κ. Καμμένος στο twitter. 

Λίγο μετά επανήλθε με νέα ανάρτηση στην οποία κατηγορούσε το κανάλι και τις δημοσιογράφους ότι αρνούνται να βγάλουν στον αέρα την ίδια την Έλενα Κουντουρά για να διαψεύσει τα όσα ακούστηκαν. 

«Είναι θλιβερό και παράνομο η γνωστή κα Στάη και το open να αρνούνται την αποκατάσταση της αλήθειας στο open για τα ψεύδη που είπαν με την Κεχαγιά του ΔΟΛ . Αρνούνται να βγάλουν τώρα την Έλενα Κουντουρά που την παρουσιάζουν να ψηφίζει ψευδώς την συμφωνία των Πρεσπών», έγραψε χαρακτηριστικά.