Αντώναρος: Ο Πέτσας γελοιοποιεί τον θεσμό του κυβερνητικού εκπροσώπου

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος εκτόξευσε πυρά κατά του Στέλιου Πέτσα για την κάλυψη που παρείχε στον Άδωνι Γεωργιάδη και προς τον κ. Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι «δεν φταίει ο μουσαφίρης υπουργός αλλά αυτοί που τον βάλανε από το παράθυρο».

NewsRoom 25/06/2020 | 22:45

«Κάποιος θα πρέπει να πει του σημερινού εκπροσώπου ότι γελοιοποιεί περισσότερο από όσο έχει κάνει ήδη το θεσμό του κυβ.εκπροσώπου όταν λέει ότι υπουργός εκφράζει δημόσια προσωπική άποψη. ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ. Και μάλιστα την ΤV», τονίζει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζει ότι «δεν φταίει ο μουσαφίρης υπουργός αλλά αυτοί που τον βάλανε από το παράθυρο στο ιστορικό κόμμα που ίδρυσε ο Κωνστ. Καραμανλής, που κάνανε συμφωνία μαζί του για να βγουν αρχηγοί, που τον χρίσανε αντιπρόεδρο και μετά τον κάνανε και πρωτοκλασάτο υπουργό. Ας τον χαίρονται».

Νωρίτερα, ο κ. Πέτσας σε ερώτηση που του τέθηκε για τις απειλές του Άδωνι Γεωργιάδη στην Εισαγγελέα Διαφθοράς που τον ελέγχει για την υπόθεση Novartis δήλωσε ότι «ο κ. Γεωργιάδης δεν μίλησε ως υπουργός της κυβέρνησης αλλά ως απλός πολίτης που εξέφρασε μια προσωπική αγανάκτηση για το γεγονός ότι η υπόθεση του δεν έχει διαλευκανθεί εδώ και χρόνια.