Αναστάσιος Ράμμος: Ο Παύλος Φύσσας μου έδωσε τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική

Σε μια συγκινητική αποκάλυψη για τον Παύλο Φύσσα προχώρησε ο γνωστός τραγουδιστής

NewsRoom 18/05/2022 | 10:41

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello έδωσε ο Αναστάσιος Ράμμος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που δείχνει το πόσο παλικάρι ήταν ο Παύλος Φύσσας.

Ο γνωστός τραγουδιστής στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Σόνια Μαγγίνα, αποκάλυψε πως ο Παύλος Φύσσας του έδωσε τα πρώτα του χρήματα στη μουσική του καριέρα, ενώ μίλησε και για τον χαρακτήρα του. Αναλυτικά η αναφορά στον Παύλο Φύσσα:

Τι εναλλακτικές δουλειές έχεις κάνει;

Ό,τι μπορείς να φανταστείς, από το να μοιράζω φυλλάδια μέχρι οικοδομή, δουλειά σε τατουατζίδικο, πωλητής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών, πωλητής σε κατάστημα καλλυντικών -πωλούσα βαφές μαλλιών, κρέμες, πιστολάκια για μαλλιά κ.ο.κ-, αλουμινάς, σε εταιρεία μεταφορών μετακομίσεων κ.α.

Πότε έβγαλες τα πρώτα σου χρήματα από τη μουσική;

Τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική μού τα έδωσε ο Killah P, ο Παύλος Φύσσας, Πήρα 50 ευρώ για να τραγουδήσω σε ένα live στα Εξάρχεια.

Τι θυμάσαι από εκείνη τη συνεργασία;

Όχι πολλά, ήμουν 17 ετών τότε. Ήταν ένας άνετος, λιγομίλητος τύπος. Μας φώναξε στη συναυλία, τραγουδήσαμε, φύγαμε. Πολύ αργότερα συνειδητοποίησα ποιος ήταν. Ένιωσα θαυμασμό για τη μουσική του, την οποία έψαξα και ανατριχίλα που ήταν ο Παύλος Φύσσας εκείνος που μου έδωσε τα πρώτα μου χρήματα στη μουσική.