Ανακοινώσεις για την εστίαση το απόγευμα

Το απόγευμα της Πέμπτης μετά την ολοκλήρωση σύσκεψης του πρωθυπουργού για τον κλάδο της εστίασης, αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις. 

NewsRoom 01/04/2021 | 13:36

Κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη αναφέρθηκε στο ζήτημα της εστίασης. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «Στις 4 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη για τον κλάδο της εστίασης με τους υπουργούς Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα Ανάπτυξης 'Αδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη, τους υφυπουργούς στον πρωθυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο και 'Ακη Σκέρτσο, τον γ.γ. του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, καθώς και τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) Γιώργο Καββαθά και μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας. Μετά το τέλος της σύσκεψης θα γίνουν ανακοινώσεις για την εστίαση».

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ανακοινώθηκε το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 5 Απριλίου καθώς και των διαδημοτικών μετακινήσεων τα σαββατοκύριακα, υπό όρους.