Αν θέλουν Χούντα να το πουν ανοιχτά… ο Πορτοσάλτε συνεχάρη τον Συρίγο για τη «λάσπη» στο Πολυτεχνείο

Ο Άγγελος Συρίγος συνεχίζει να βρίσκεται στην κυβέρνηση και πλέον χτίζει και συμμαχίες

Σαν να μαζεύτηκαν πολλοί στο κυβερνητικό στρατόπεδο που δεν βλέπουν με καλό μάτι την εξέγερση του Πολυτεχνείου και τον αντιδικτατορικό αγώνα. Χθες ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος παρουσίασε τη δική του ανάγνωση για τα γεγονότα που «έριξαν» τη Χούντα προκαλώντας οργή, αλλά τελικά δεν είναι μόνος του.

Ποιος άλλος, ο Άρης ο Πορτοσάλτε σήμερα συνεχάρη μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ τον Συρίγο για το αναθεωρητικό παραλήρημα του και εκτόξευσε κι αυτός με τη σειρά του «λάσπη» για τους αγώνες της Αριστεράς.

Την ίδια στιγμή που ο ο Σύλλογος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (ΣΦΕΑ) ζητά την αποπομπή του Άγγελου Συρίγου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ χαρακτήρισε την εμετική τοποθέτηση του υφυπουργού ως  συντεταγμένο λόγο που αποδόμησε τον υπαρξιακό μύθο της Αριστεράς.

Τώρα, εάν κάποιος θέλει να ζει με τον μύθο του, οκ υπάρχουν μύθοι ακόμα και σε εθνικό επίπεδο. Αλλά οι επαγγελματίας μετά διαχειριστές της ιστορίας του Πολυτεχνείου πάνω στο οποίο χτίστηκαν καριέρες, ενοχλούνται με αυτά που είπε ο Συρίγος», σημείωσε επιπλέον ο Πορτοσάλτε για να βάλει και τη δική του πινελιά.

Πουλόπουλος για Κασσελάκη: «Προσευχόμουν το ίδιο με αυτόν, ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στα 31» (video)

Πουλόπουλος για Κασσελάκη: «Προσευχόμουν το ίδιο με αυτόν, ανακάλυψα τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό στα 31» (video)

Σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση προέβη ο Γιάννης Πουλόπουλος