Αμετανόητος ο «δικαστής» Κυρανάκης: «H αριστερά στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να δημιουργήσει ήρωες»

Nέα προκλητική δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που εκτός ότι δεν μετανιώνει για νομικό ατόπημα που υπέπεσε να αποκαλύψει τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς κι ενώ έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα , τώρα  ισχυρίζεται ότι η αριστερά προσπαθεί να δημιουργήσει ήρωες.

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Κώστας Κυρανάκης ο οποίος το πρωί προχώρησε σε μία χυδαία στοχοποίηση,, του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με δηλώσεις του στο Mega χαρακτήρισε τον νεαρό «γνωστό – άγνωστο», δηλαδή μπαχαλάκια, με παραβατική συμπεριφορά. «Δεν είναι πολιτικό φακέλωμα να είναι δημόσια πληροφορία αν κάποιος έχει παραβατική συμπεριφορά για δημόσιες ενέργειές του» ισχυρίστηκε ο Κώστας Κυρανάκης. 

 

 

«Σας ρωτώ ειλικρινά αν μπει στο Mega μία ομάδα αντιεξουσιαστών τα σπάσει όλα και απειλήσει τη ζωή και την ασφάλεια των ανθρώπων που δουλεύουν εδώ, τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους, τις κοπέλες του μακιγιάζ, θα θέλετε να μάθετε ποιοι είναι αυτοί που απειλούν την ασφάλεια και τη ζωή σας;» συνέχισε προκλητικά ο βουλευτής της ΝΔ και συμπλήρωσε με το γνωστό του ύφος: «Τέρμα η ασυδοσία σε αυτή τη χώρα οποιασδήποτε αναρχικής ομάδας που θέλει να κάνει τη χώρα μαγαζάκι της».

Παράλληλα ισχυρίστηκε ότι «η αριστερά στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να δημιουργήσει ήρωες». Ειδικότερα, ο Κώστας Κυρανάκης ανέφερε:

«Προσπαθώ να σας πω ότι η εικόνα που διαμορφώθηκε χθες ότι είναι ένας πολίτης ας πούμε ο οποίος απλά έκανε τη βόλτα του στη Νέα Σμύρνη είναι αναληθής, διότι όταν ένας άνθρωπος είναι γνωστός στην αστυνομία, είναι αυτός που λέτε στα κανάλια πολλές φορές οι ”γνωστοί άγνωστοι” να συλλαμβάνεται μία φορά για παρέμβαση υπέρ του Κουφοντίνα στο υπουργείο υγείας, συμμετέχει σε αναρχική συλλογικότητα η οποία ξεκίνησε την επίθεση χθες σε κάποιους αστυνομικούς στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Όλο αυτό διαμορφώνει μια διαφορετική εικόνα για τον τηλεθεατή για τον μέσο πολίτη για το τι πραγματικά χθες.

Εγώ επειδή γνωρίζω καλά την πλατεία της Νέας Σμύρνης είναι πολύ καλά. Είναι πολύ κοντά το γραφείο μου στη Νέα Σμύρνη και πηγαίνω πολλές φορές για να κάνω τις βόλτες στον βαθμό του επιτρεπτού λόγω του κορωνοϊού.

Υπάρχουν όντως οικογένειες και μικρά τα οποία θέλουν να απολαύσουν λίγο να πάρουν ανάσες. Μέσα σε αυτήν την κατάσταση του lockdown που δεν μπορούμε εν πάση περιπτώσει να κάνουμε αυτό το οποίο θεωρούσαμε κανονικό στη ζωή μας.

Χθες δεν έγινε αυτό. Χθες έγινε μία απόπειρα κάποιων να δημιουργήσουν ένταση διότι η αριστερά στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες προσπαθεί να δημιουργήσει ήρωες. Πώς γίνεται αυτό; μέσα από πορείες, μέσα από εντάσεις, μέσα από ξύλο».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ προκάλεσε η απόφαση του Κωνσταντίνου Τασούλα να απορρίψει…

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Kαταγγελία υπαλλήλου ΕΥΠ: «Έχουμε λάβει μηνύματα από άγνωστους αποδέκτες, μεταξύ των οποίων και απειλητικά»

Μια αποκαλυπτική μαρτυρία υπαλλήλου της ΕΥΠ δημοσιεύει το Tvxs, και εκθέτει τόσο τον Κυριάκο Μητσοτάκη,…