«Άλλος άνθρωπος»-Κόλαφος ο Αποστόλοπουλος: Για όλα φταίει το τρίγωνο κράτος-Εκκλησία-δήμος (video)

Ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος έθεσε μια άλλη διάσταση στο θέμα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου και της κοινωνικής κουζίνας.

nikosapostolopoulos scaled 1

Τη δική του θέση πάνω στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου (ο οποίος κατηγορείται, ότι μαζί με μέλη της οικογένειας του, έχουν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, αποκομίζοντας περίπου εξακόσιες χιλιάδες ευρώ), και της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» έδωσε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος μέσα από την εκπομπή Live News.

Όπως είπε, μένει δίπλα στον χώρο όπου λειτουργεί η κουζίνα, έχει δει με τα μάτια του πολλές φορές τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες τρώνε οι άνθρωποι εκεί, σε αντίθεση με πολιτικούς που δεν έχουν επισκεφτεί ποτέ τις εγκαταστάσεις.

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος» – Τον στηρίζουν εθελοντές για τις κατηγορίες σε βάρος του (Video)

«Εγώ μένω 20 χρόνια στον Kεραμεικό, όπως και πολλοί καλλιτέχνες. Εγώ ειδικά στην εποχή του κορονοϊού, πήγαινα σε αυτό το μέρος. Μου έδιναν και φίλοι μου χρήματα για να πάρω τις πρώτες ύλες από το σούπερ μάρκετ. Τον είχα συναντήσει και ήταν πολύ καλός. Όλη η ιστορία είναι ένα τρίγωνο των Βερμούδων. Αφήστε τον Πολυχρονόπουλο. Υπεύθυνοι είναι κράτος, Δήμος και Εκκλησία. Αυτοί φταίνε για όλα. Έπρεπε να έχουν δώσει έναν χώρο ιδιαίτερο για να μπορεί να γίνεται αυτό και να το ελέγχουν», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σε αυτό το μέρος πάνε και πολλοί ναρκομανείς και τρώνε, που κοιμούνται απέξω. Για όλα αυτά φταίει κάποιος άλλος. Αυτοί που λένε ότι πήγαν από τους πολιτικούς, εγώ δεν τους είδα, πήγαν για την φωτογραφία. Εγώ δεν φωτογραφήθηκα ποτέ. Εγώ δεν έδωσα λεφτά και δεν μου ζήτησε ποτέ ο άνθρωπος. Μου ζήτησε πρώτη ύλη. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι και κυρίως πολιτικοί που τρώνε πολλά λεφτά και δεν δίνουν σε άνθρωπο. Εδώ δεν έχουν φτάσει τα λεφτά από τις πλημμύρες και από τις φωτιές στους ανθρώπους, με αυτά δεν ασχολείται κανείς; Πήγε κανείς από τους πολιτικούς να δει τι έκανε ο Μπακογιάννης στην Ομόνοια και στην Ερμού; Όλα από μακριά τα βλέπουν. Γίνανε όλοι Μαρία Αντουανέτα, να φάει παντεσπάνι ο λαός».

Ειδήσεις σήμερα:

 

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

ΦΙΤΕΣΕ

Ολλανδία: Οι ποδοσφαιριστές της Φίτεσε δωρίζουν τους μισθούς τους για να σώσουν την ομάδα

Η Φίτεσε υποβιβάστηκε εφέτος από την πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια,…