Δεν σταματά να προσφέρει άφθονο γέλιο ο Μητσοτάκης (video)

Ο παράγοντας του Εδεσσαϊκού βρέθηκε στο επίκεντρο της «κόντρας» Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να φαίνεται για μια ακόμη φορά «γυμνός» από επιχειρήματα και χιούμορ στο πανελλήνιο 

Μητσοτάκης 2

Στην απάντηση του στην πρωτολογία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε μια σειρά από πολιτικές μετατοπίσεις και ασάφειες της ΝΔ σε μείζονα ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, καταλήγοντας στο ότι «αυτό δεν είναι θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενδεχομένως είναι στάση και θέση του πρώην προέδρου του Εδεσσαϊκού» αναφορικά με την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην συζήτηση για την συνταγματική αναθεώρηση.

Η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, όμως, ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις. Και αυτό γιατί το μόνο που βρήκε να σχολιάσει εκείνη τη στιγμή ήταν… η ιδιότητα του παράγοντα του Εδεσσαϊκού. «Φοβάμαι κύριε Τσίπρα ότι από τα πιο ελαφρά στα πιο σοβαρά, κάνετε συνέχεια λάθη. Δεν ήταν πρόεδρος του Εδεσσαϊκού, ήταν αντιπρόεδρος», είπε με… στόμφο ο πρόεδρος της ΝΔ, αφήνοντας αποσβολωμένους τους πάντες, ακόμα και τους βουλευτές της ΝΔ που δεν ήξεραν πως να αντιδράσουν σε μια ακόμα ατυχή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, που πρόσφερε άφθονο γέλιο σε όσους παρακολούθησαν την συζήτηση, όπως φαίνεται και στο παρακάτω viral βίντεο του luben:

 

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…