Δεν άφησαν τον Στουρνάρα να περπατήσει στη Πανεπιστημίου

cover
NewsRoom 01/03/2014 | 11:20

Αν και ο Στουρνάρας αποφεύγει τελευταίως να ομιλεί για τα μελλοντικά του σχέδια και σε όποιον τον ρωτά εάν θα μετακινηθεί προς την Τράπεζα της Ελλάδος ποεί την νήσσαν, έγινε γνωστό ότι την Πέμπτη το πρωί βρέθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και μάλιστα στο γραφείο του διοικητή Γιάννη Προβόπουλου, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.
«Ήμουν κύριος, δεν είπα σε κανέναν τίποτε, δεν μου έκαναν καμία ερώτηση και έφυγα» απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το πώς ένιωσε αυτός και οι άλλοι με την παρουσία του στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Όπως αναφέρει το Βήμα,κατά την έξοδό του όμως από το κτίριο τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη. ΟΙ άνδρες της προσωπικής του φρουράς… τον συνέλαβαν. Δεν του πέρασαν βεβαίως, χειροπέδες, αλλά του απαγόρευσαν ρητά να περπατήσει στην Πανεπιστημίου μαζί με την συνεργάτιδά του κυρία Αναστασία Σακελλαρίου του ΤΧΣ.
«Κύριε υπουργέ, έχουμε σαφείς εντολές να επιβιβαστείτε αμέσως στο αυτοκίνητό σας και να μη σας αφήσουμε να περπατήσετε. Για λόγους ασφαλείας, κύριε υπουργέ» του είπαν και τον "έσπρωξαν" στο αυτοκίνητο του.
«Τι στο καλό, ούτε για έναν καφέ με την συνεργάτιδά μου δεν με αφήνουν πια να πιω σε καφετέρια της Πανεπιστημίου; Από ποιον κινδυνεύω άραγε;» έλεγε με ισχυρή δόση αυτοσαρκασμού στην κυρία Σακελλαρίου, η οποία και αυτή δεν μπορούσε να καταλάβει.  

Αφού κάνει οτι μπορεί για το καλύτερο του τόπου...γιατί φοβούνται για την προσωπική του ασφάλεια;Απο ποιούς μπορεί να κινδυνεύει;