«Αφήστε τα εμβόλια… και πιάστε τα αλεξίσφαιρα»

Σε safe mode το υπουργείο Προστασίας και η ΕΛ.ΑΣ και το οργανωμένο έγκλημα κάνει πάρτι...Ένα νέο σποτ ίσως γλιτώσει την κυβέρνηση από νέα κατακραυγή!

bdfe2c1dfee63c50323aa343b4a22fd7

Μια ακόμη δολοφονία ήρθε να προστεθεί στο πλούσιο ρεπερτόριο… του οργανωμένου εγκλήματος τον τελευταίο μήνα. Είχε προηγηθεί η δολοφονία του Γιώργου Καραιβάζ, η απειλή για συμβόλαιο θανάτου στον Κώστα Βαξεβάνη, η δολοφονία του επιχειρηματία στην Ζάκυνθο, το επίσης στυγερό έγκλημα της μητέρας στα Γλυκά Νερά και χθες το βράδυ το ξεκαθάρισμα λογαριασμών (σύμφωνα με αστυνομικές πηγές) στην Μεταμόρφωση.

Κοινός παρονομαστής… ο υπουργός προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, που πρόσφατα μιλώντας  στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών εξήρε τον ρόλο της  της Ελληνικής Αστυνομίας αναφορικά με την ασφάλεια των πολιτών. Αυτά τα είπε την ώρα που μέσα σε ένα μήνα το οργανωμένο έγκλημα κάνει πάρτι…

Όσο για την  κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη που προεκλογικά είχε κάνει σημαία το θέμα της ασφάλειας, δύο χρόνια μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης μέριμνα μόνο για καταστολή σε βάρος των νέων,  τις πληρωμένες καμπάνιες στα φίλα κυβερνητικά ΜΜΕ για τον Τουρισμό και την πανδημία. Φτάσαμε στο σημείο να έχουμε σχεδόν κάθε βδομάδα και μια ενέδρα θανάτου, την ίδια στιγμή που στην Κολομβία είναι ζήτημα να εκτελούνται τόσα συμβόλαια θανάτου τον χρόνο.  

Μήπως τελικά να αλλάξουν ρότα, και να βγάλουν καμιά νέα καμπάνια  και νέο σποτ : «Φοράμε τα αλεξίσφαιρα για να χουμε όλοι την υγειά μας» ή όπως πολύ εύστοχα ανέφερε χρήστης στα social «Αφήστε τα εμβόλια και πιάστε τα αλεξίσφαιρα».  

Για να ξέρει και ο Έλληνας πολίτης τι να κάνει και όχι να αναρωτιέται στα πόσα συμβόλαια θανάτου παραιτείται ένας Υπουργός; 

Όσο για τον  « επιθεωρητή Κάλαχαν» του δόγματος του Νόμου και Τάξης με τις περγαμηνές ότι εξαρθρωσε την 17Ν , το twitter για μια ακόμη φορά τον αποθεώνει. Του αναγνωρίζει οτι παρότι είναι σε safe mode   το υπουργείο Προστασίας και η ΕΛ.ΑΣ, εκείνος όμως έχει την ικανότητα να ξεσηκώνει τα πλήθη!

Ιδού:

 

 

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

6199823 1 1

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν το πρωί ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας ενώπιον της οποίας απολογήθηκαν…