Τραυματίας ο Παπασταθόπουλος – Αμφίβολος για τα μπαράζ με Κροατία

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας αλλά και της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε στο «klassiker» σε μια κόντρα που είχε με τον Κομάν με αποτέλεσμα να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 43'.

58ef17ee1dc524477a8b4799 1

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε το πόσο σοβαρή είναι η ζημιά του Παπασταθόπουλου δεδομένα η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη για τα μπαράζ κόντρα στην Κροατία!

Ο διεθνής κεντρικός αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στον αστράγαλο από τον Κομάν.

Παρά τις πρώτες βοήθειες που δέχτηκε από το ιατρικό τιμ της Μπορούσια ο έμπειρος άσος δεν κατέστη δυνατό να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε.

Όπως γίνεται αντιληπτό η εξέλιξη αυτή είναι άκρως ανησυχητική ενόψει του πρώτου αγώνα της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, την ερχόμενη Πέμπτη (9/11) στο Ζάγκρεμπ.

Ήδη, ο Μίχαελ Σκίμπε δεν μπορεί να υπολογίζει τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την FIFA, ενώ από τραυματισμό προέρχεται και ο Βασίλης Τοροσίδης.