Newsroom

Newsroom

Συνδέουν τον δράκο του Αμαρουσίου με τον θάνατο της Αγραφιώτου

Την εμπλοκή του λεγόμενου επίδοξου βιαστή του Αμαρουσίου που συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης στην δολοφονία της 69χρονης συνταξιούχου Ελευθερίας Αγραφιώτου ερευνά η αστυνομία. Σημειώνεται ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης.

570aa1db1dc52428028b468e 1

Το πόρισμα του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε η 69χρονη συνταξιούχος, που βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε προχωρημένη σήψη στο τρίτο υπόγειο κτηρίου, στο Μαρούσι.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν ευκατάστατη, βρέθηκε ημίγυμνη κοντά στο κλιμακοστάσιο, γεγονός που στρέφει τις έρευνες της αστυνομίας και προς το ενδεχόμενο να πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα.

Η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος όταν πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ του κτηρίου, στην οδό Χατζηαντωνίου, διαπίστωσε έντονη δυσοσμία.

Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο εύρημα. Στο ίδιο πάρκινγκ βρισκόταν εδώ και ημέρες το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εν λόγω πάρκινγκ χρησιμοποιείται από διευθυντικά στελέχη του σούπερ μάρκετ. Ένα εξ αυτών, πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό του, διαπίστωσε μια δυσάρεστη οσμή και κάλεσε την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας ερεύνησαν το χώρο και εντόπισαν τη σορό.

Οι συγγενείς, που είχαν δηλώσει την εξαφάνιση των πρώην διευθύντριας της Αγροτικής Ασφαλιστικής, φοβούνταν ότι είχε πέσει θύμα κακοποιών, επειδή ήταν ευκατάστατη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου είχε χαθεί την Πέμπτη 21 Απριλίου με το αυτοκίνητο της, ένα λευκό Opel Corsa.

Είκοσι δύο μέρες μετά, υπάλληλος γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, επικοινώνησε με τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας πως στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου γκαράζ βρισκόταν ένα αυτοκίνητο που ταίριαζε με αυτό της αγνοούμενης. Την άλλη μέρα Σάββατο 14 Μαΐου, το αυτοκίνητο βρέθηκε.

Ο μάρτυρας, υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ των Βορείων Προαστίων, υποστήριξε πως κάποιος εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στο υπόγειο γκαράζ, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση της στις 21 Απριλίου. Στη συνέχεια το μετακίνησε σε άλλο σημείο του υπογείου όπου και βρέθηκε.

Όπως είχε γίνει γνωστό μέσω της εκπομπής, η 69χρονη το τελευταίο διάστημα αναζητούσε να ανταλλάξει μικρότερης αξίας χαρτονομίσματα με μεγαλύτερα των 500 ευρώ. Για το λόγο αυτό είχε ενημερώσει κάποιους γνωστούς της που συναντούσε στην καφετέρια του καταστήματος Βενέτη, την οποία επισκεπτόταν σχεδόν καθημερινά.

Σύμφωνα με την υπάλληλο του καταστήματος, η άτυχη γυναίκα ήταν μία ήσυχη κομψή κυρία, μορφωμένη και υψηλού βιοτικού επιπέδου. Η υπάλληλος την είδε για τελευταία φορά λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί και δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι ιδιαίτερο.

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

6199823 1 1

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ

Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν το πρωί ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας ενώπιον της οποίας απολογήθηκαν…

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Joel Embiid speaks on eye injury being diagnosed as Bells Palsy 0 4 screenshot

NBA: Συγκλονίζει ο Τζοέλ Εμπίντ – «Πάσχω από σύνδρομο παράλυσης στο πρόσωπο, δεν τα παρατάω» (video)

Το τι περνάει τον τελευταίον καιρό αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας Τζοέλ Εμπίντ

Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

PATRA GRAFEIO pritanis

Φοιτητές κρατούν εγκλωβισμένο στο γραφείο του τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών -«Δεν φοβάμαι τίποτα» λέει

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών υποστήριξε μέσω ανάρτησής του στο Facebook ότι παραμένει αποκλεισμένος και…

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

apofiti

Viral αποφοίτηση: «Με Άννα, Καίτη και Χαρούλα ό,τι πτυχίο πήραμε παιδιά» είπε απόφοιτη στην ορκωμοσία της (Video)

Σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, η νεαρή απόφοιτη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, απεικονίζεται με το πτυχίο…