Newsroom

Newsroom

Ολυμπιακός: Ρεκόρ στα διαρκείας λόγω "Μπάρτσα" και Γιουβέντους

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ εισπράξεων.

59ada5c31dc524bb478b46c2

Από τότε που οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το «εισιτήριο» για τους ομίλους του Champions League είχαν διαφανεί οι προθέσεις των οπαδών του πειραϊκού συλλόγου για να στηρίξουν την ομάδα τους εντός κι εκτός των συνόρων.

Η κατάσταση «απογειώθηκε» με το που έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στο άκουσμα των Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους η ζήτηση στα διαρκείας αυξήθηκε κατακόρυφα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Από την ΠΑΕ γνωστοποιήθηκε ότι δόθηκαν περισσότερα

από 21.500 εισιτήρια, αριθμός που αφήνει πίσω το ρεκόρ των 21.171, που υπήρχε από τη σεζόν 2015/2016. Το γήπεδο Καραϊσκάκη δεν έχει πλέον τη δυνατότητα να εκδώσει άλλα μπλοκ διαρκείας, εκτός από τα πολύ ακριβά και ως εκ τούτου η ενημέρωση της πειραϊκής ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους φίλαθλους ότι οι θύρες οι οποίες είναι πλέον διαθέσιμες είναι οι ακόλουθες: Θύρα 33: 760 ευρώ, Θύρα VVIP: 2350 ευρώ. Για αγορά εισιτηρίου διαρκείας απαιτείται να έχει ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή μέλους στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό (50 ευρώ). Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι θύρες που έχουν εξαντληθεί είναι οι εξής: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 25, VIP».

Σχετικά με τα εισιτήρια της πρεμιέρας του Champions League, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας την Τρίτη 12/9, η διάθεση θα ξεκινήσει από αύριο στις 12 το μεσημέρι. Οι τιμές είναι: 30, 45, 55, 110, 130 & 325 (VVIP) ευρώ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός τονίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού», που ο φίλαθλος προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 ευρώ ετησίως, ποσό που πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν τα τμήματα του συλλόγου να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα. Και καλεί τους φιλάθλους για δική τους προστασία, να προμηθεύονται τα εισιτήρια μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…