Η Αθηναΐς Νέγκα ξεσπά για το εξώδικο που της έστειλε ο ΣΚΑΙ

Η απόφαση χθες της Αθηναΐς Νέγκα να δημοσιεύσει στα social media ένα μέρος από το εξώδικο που της έστειλε ο ΣΚΑΙ μετά το «κόψιμο» της εκπομπής Rodeo δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις.

5a8d51121dc524a8498b45b9

Αρχικά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε μέρος από το νομικό έγγραφο δημιουργώντας συζήτησης μεταξύ των διαδικτυακών της φίλων. Αργά χθες το βράδυ, προχώρησε σε νέα ανάρτηση, με αφορμή κάποια από τα δημοσιεύματα γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εκπομπές πάντα θα δίνονται και θα κόβονται, με τις διοικήσεις, συνήθως, διατηρούμε φιλικές ή ουδέτερες σχέσεις. Δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν, ή να στέλνεις εξώδικα του στυλ “μην τολμήσεις” στους εργαζόμενους που σου δούλεψαν. Δεν πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα τόσο να φτάσουμε οι συνεργασίες στα ΜΜΕ να γίνονται με “εχθροπραξίες”, ούτε έχει νόημα να ψάχνουμε εύκολους τίτλους: το τάδε κανάλι “τα έβαλε με τις μαμάδες”. Ο ΣΚΑΙ με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ από την αρχή της καριέρας μου κ με θυμώνει που τον αποχαιρετώ έτσι».

Ευχαριστω για τα καλα λόγια .εκπομπές πάντα θα δίνονται κ θα κόβονται ,με τις διοικήσεις, συνήθως, διατηρούμε φιλικές ή ουδέτερες σχέσεις .δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν ή να στέλνεις εξωδικα του στυλ «μην τολμήσεις» στους εργαζόμενους που σου δούλεψαν.Δεν πρεπει να αλλάξουν τα πράγματα τοσο.να φτάσουμε οι συνεργασίες στα ΜΜΕ να γίνονται με«εχθροπραξίες»..ουτε εχει νοημα να ψάχνουμε εύκολους τίτλους: το τάδε κανάλι «τα έβαλε με τις μαμαδες» Ο σκαι, με εχει βοηθήσει να εξελιχθώ απο την αρχή της καριέρας μου κ με θυμώνει που τον αποχαιρετώ ετσι..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις

Στο πλευρό της Αθηναΐς Νέγκα βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία έχει και εκείνη δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ. Στην χθεσινή ανάρτηση της Νέγκα ανάμεσα στα πολλά σχόλια συμπράστασης ήταν και της Μελέτη η οποία της είπε για τη δική της εμπειρία:

«Nα χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση ( κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας…? έχουν όπως βλέπεις διαφορά “στυλ”…»


Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

astynomia rethimno

Ρέθυμνο: Φοιτήτρια καταγγέλλει εισβολή αστυνομικών στο σπίτι της-Προσαγωγές αλληλέγγυων στον λαό της Παλαιστίνης

Αφορμή για την επιχείρηση -σύμφωνα με την καταγγελία- ήταν να βρεθεί ποιος έγραψε συνθήματα υπέρ…