Newsroom

Newsroom

Ξεσπά ο πατέρας της 32χρονης Δώρας που δολοφονήθηκε-Ορκίζομαι στο τάφο του παιδιού μου ότι θα τον σκοτώσω (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δώρα Ζέμπερη είναι η νεαρή γυναίκα που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ο δολοφόνος της, την σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δώρα δέχτηκε την επίθεση πάνω από τον τάφο φιλικού της προσώπου στον οποίο πήγαινε συχνά .

59e859291dc524f8508b45e8

Η Δώρα Ζέμπερη ζούσε στην Αθήνα και εργαζόταν στην Α’ ΔΟΥ Πειραιά, στο τμήμα ελέγχου και είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες, ενώ φέτος είχε αποφασίσει να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. 

Ξεσπά ο πατέρας της 

«Να βγει το ΣΔΟΕ και να πει τι υποθέσεις είχε το κορίτσι στα χέρια του», ζήτησε ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε χθες το απόγευμα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η κόρη του ήταν στο Δικαστικό Τμήμα του ΣΔΟΕ και είχε κατά καιρούς δεχθεί απειλές, όχι όμως τώρα τελευταία.

«Ήταν πληρωμένος δολοφόνος», είπε ο τραγικός πατέρας, συμπληρώνοντας ότι «ορκίζομαι στον τάφο του παιδιού μου ότι θα μπω μέσα στη φυλακή και θα τον σκοτώσω».

Τι λέει η αστυνομία για την δολοφονία της 32χρονης-Σήμερα το πόρισμα του ιατροδικαστή

Η νεαρή κοπέλα πήγαινε καθημερινά τον τελευταίο μήνα στο νεκροταφείο, καθώς είχε χάσει έναν φίλο της. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 18:00 άγνωστος της επιτέθηκε με μαχαίρι. Αρχικά την τραυμάτισε, η κοπέλα σύρθηκε για λίγα μέτρα κι εκείνος την πλησίασε και της κατάφερε την έκτη και μοιραία μαχαιριά, στην πλάτη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό της.

«Η Δώρα δεν φοβόταν», δήλωσε ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, σημειώνοντας ότι «είχε στα χέρια της μεγάλες υποθέσεις, όπως η Λίστα Λαγκάρντ και άλλες λίστες». Ο πατέρας του θύματος είναι πεπεισμένος ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με τη δουλειά της, αφού όπως λέει «αν ήταν κοινός εγκληματίας, θα έπαιρνε την τσάντα της και θα έφευγε».


Για ένα κορίτσι «που ήθελες να δουλεύεις μαζί της» μίλησε η διευθύντρια της Α’ ΔΟΥ Πειραιά, Άννα Γερακούδη στον Γιώργο Παπαδάκη. 


Η Δώρα βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος 

Πρώτος την είδε ένας συγγενής θανόντος σε διπλανό μνήμα και φώναξε τον ιερέα ο οποίος αναγνώρισε την κοπέλα, ήξερε σε ποιο μνήμα πήγαινε και προσκυνούσε και κάλεσε τον πατέρα του νεκρού φίλου της κοπέλας και τις Αρχές. Η Δώρα βρέθηκε 15 μέτρα από το μνήμα του φίλου της μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε έντονη εικόνα προηγηθείσας πάλης.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής, ενώ το θύμα φέρει τουλάχιστον 4 τραύματα από μαχαίρι σε πλάτη, θώρακα, ακόμα και στο πρόσωπο. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή.


Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…