Newsroom

Newsroom

Είναι Σκυλοτροφή, είναι Premium, είναι Ελληνική και έχει όνομα… Mojestik!

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης. Όσο εσείς ψάχνετε λοιπόν το καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σας αλλά και για τα σκυλάκια σας, μην ξεχνάτε πως έρωτας περνάει από το στομάχι.

58a6d9861dc524172e8b4580

Ξεχάστε λοιπόν τις πολύωρες βόλτες στα μαγαζιά για την επιλογή δώρων, η Mojestik έχει βρει ήδη για εσάς το καλύτερο δώρο για τον μικρό σας φίλο. Η Mojestik είναι η νέα ξηρά τροφή που παράγεται στην Ελλάδα και έρχεται απευθείας από την παραγωγή στην πόρτα σας χωρίς ενδιάμεσους, εξασφαλίζοντας πολύ χαμηλές τιμές για premium ποιότητα τροφής.

Και επειδή το καλό φαγητό είναι ένδειξη αγάπης, η εταιρία πρόσθεσε εσωτερικές σακούλες μικρότερου μεγέθους για να κρατάνε τις κροκέτες πάντα φρέσκες και τραγανές. Δεν χρειάζεται πλέον να αγοράζετε δοχεία αποθήκευσης, ή να νιώθετε άσχημα όταν ταΐζετε τον σκύλο σας από το τέλος της μεγάλης σακούλας και οι κροκέτες δεν είναι τόσο φρέσκες. Με τη Mojestik οι κροκέτες θα παραμένουν πάντα γευστικές και τραγανές!


Μπαίνοντας στο site της εταιρίας (www.mojestik.gr) είδαμε ότι δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να κάνουν συνδρομή παρέχοντάς τους ακόμη καλύτερη τιμή και προσφέρει την ευκολία του να μην χρειάζεται να σκέφτεστε πότε τελειώνει η τροφή του σκύλου σας, καθώς σας ενημερώνουν αυτοί όταν χρειάζεστε νέα συσκευασία. Με τιμές που ξεκινάνε από 23.99 Ευρώ,δεν κάνετε μόνο δώρο στον μικρό σας φίλο, αλλά και στο πορτοφόλι σας.

Η καλή διατροφή του σκύλου σας, χάρη την Mojestik, δεν θέλει πια ούτε κόπο, ούτε χρόνο. Έτσι είσαστε ξέγνοιαστοι να απολαύσετε ακόμα περισσότερες βόλτες και παιχνίδια με τον μικρό σας φίλο.

Μπείτε στο www.mojestik.gr και επιλέξτε την κατάλληλη τροφή για τον μικρό σας φίλο. Αφήστε τα υπόλοιπα στην Mojestik και θα σας αποστείλει την τροφή στην πόρτα σας με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα!