Newsroom

Newsroom

"Αν επέλθει ρήξη Nova – Super League, δεν πρόκειται να γίνει πρωτάθλημα"

Αν επέλθει οριστική ρήξη μεταξύ της Nova και της Super League δεν πρόκειται να γίνει πρωτάθλημα. Αυτό μεταξύ άλλων ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, ο οποίος τόνισε ότι οι μικρομεσαίες ομάδες δεν θα μπουν σε διαδικασία συζήτησης για τον αριθμό ομάδων και τη διεξαγωγή play offs για την ανάδειξη του πρωταθλητή, αν δεν αποφασιστεί η ανακατανομή των τηλεοπτικών, η οποία θεωρείται ζωτικής σημασίας για το μέλλον τους.

591c4b3f1dc524ea368b45ae

Ο ίδιος εκτίμησε πάντως ότι δεν θα υπάρξει ρήξη με τον με τον τηλεοπτικό πάροχο, καθώς όπως είπε «εμείς χωρίς τη Nova δεν μπορούμε να υπάρξουμε, αλλά και η Nova χωρίς εμάς».

Για τη διαφωνία της Nova με τη Super League σημείωσε ότι «θέλουμε να βοηθήσουμε και από τη στιγμή που ο βασικός χρηματοδότης θέλει να τον ελαφρύνουμε, μπήκαμε σε μια συζήτηση για να γίνει αυτό. Εγώ προσωπικά δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, και θεωρώ ότι πρέπει να βρούμε τη λύση και να προχωρήσουμε μπροστά. Γιατί και η Nova δεν θέλει ένα πρωτάθλημα που δεν θα είναι ανταγωνιστικό. Αν θέλουμε ένα πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων και η ψαλίδα να είναι τεράστια, τότε θα έχουμε ένα πρωτάθλημα της πλάκας και αυτό δεν βοηθάει ούτε τον τηλεοπτικό πάροχο».