Ακυρώθηκε το τουρκικό διαβατήριο του Ενές Καντέρ

Οι τουρκικές αρχές ακύρωσαν το διαβατήριο του Ενές Καντέρ, του Τούρκου παίκτη της αμερικανικής ομάδας Oklahoma City Thunder, με αποτέλεσμα ο Καντέρ να κρατηθεί από τις αρχές στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου.

5923018c1dc52444678b477e

Σύμφωνα με τη ρουμανική συνοριακή αστυνομία, ο Καντέρ έφτασε στη Ρουμανία το Σάββατο το μεσημέρι ταξιδεύοντας με τουρκικό διαβατήριο.

Ωστόσο, οι τελωνειακές αρχές διαπίστωσαν ότι το διαβατήριό του έχει ακυρωθεί και «πλέον δεν μπορούσε να ταξιδέψει στη Ρουμανία».

Ο Καντέρ αναγκάστηκε να παραμείνει στο χώρο τράνζιτ του αεροδρομίου αρκετές ώρες ενώ στη συνέχεια του ανακοινώθηκε ότι «μπορούσε μόνο να φύγει από τη χώρα οποτεδήποτε το επιθυμούσε».

Στη συνέχεια, ο Καντέρ πήρε πτήση για το Λονδίνο και με τελικό προορισμό τις ΗΠΑ.

Ο Καντέρ ανέβασε στη συνέχεια ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter, στο οποίο υποστήριξε ότι το διαβατήριό του ακυρώθηκε, και κατά συνέπεια κρατήθηκε στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, εξαιτίας των πολιτκών του θέσεων.

Έχει ταχθεί ανοιχτά κατά του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενώ έχει εκφραστεί υπέρ του Φετουλάχ Γκιουλέν, στον οποίο η τουρκική κυβέρνηση αποδίδει την απόπειρα πραξικοπήματος πέρυσι τον Ιούλιο.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…