Newsroom

Newsroom

Να ποια είναι η Χρυσή Αυγή:"Καθαρίστε τη φυλή από τους αδύναμους και τους ανάπηρους"

Στοιχεία από βίντεο με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα, Μιχάλη Παπαδημητρίου που φαίνεται να καλεί τα μέλη της…

Στοιχεία από βίντεο με τον πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα, Μιχάλη Παπαδημητρίου που φαίνεται να καλεί τα μέλη της οργάνωσης να εφαρμόσουν τακτικές του Χίτλερ όπως αυτή της ευγονικής δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής».

Σύμφωνα με την εν λόγω τακτική, τα μέλη της Χρυσής Αυγής καλούνται να καθαρίσουν τη φυλή από τους αδύναμους και τους ανάπηρους, ό,τι δηλαδή έκαναν οι ναζί και έστειλαν στο θάνατο πάνω από 270.000 ανθρώπους.

Η ομιλία γίνεται τον Φλεβάρη του 2013 όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» και τα λόγια του στάζουν μίσος για τους μετανάστες και για όσους ιδεολογικά είναι αντίθετοι με τη Χρυσή Αυγή.

Το βίντεο αυτό αποκαλύπτει τις πραγματικές θέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη των 69 κατηγορουμένων στην ειδικά διαμορφωμένοι αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού που κατασκευάστηκε για τις ανάγκες της ακροαματικής διαδικασίας.

Στο εδώλιο θα βρεθεί σύσσωμη η πρώην κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, με τους βουλευτές και τον αρχηγό να λογοδοτούν για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Στην ανάκριση, κρίσιμο ρόλο για την ποινική μεταχείριση των βουλευτών έπαιξαν οι καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, οι οποίοι αυτή τη φορά θα καταθέσουν- σύμφωνα με τα μέχρι τώρα σχέδια- όχι στο δικαστήριο, αλλά στη ΓΑΔΑ με τη φωνή τους να φθάνει στον Κορυδαλλό με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η επίθεση σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων, οι έφοδοι και οι ξυλοδαρμοί σε κοινωνικά στέκια, και άλλες βίαιες ενέργειες σε βάρος πολιτικών αλλά και φυλετικών αντιπάλων, θα ερευνηθούν από το δικαστήριο με στόχο την αλήθεια.

Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παπάς, Γιάννης Λαγός Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, και άλλοι 13 πρώην και νυν βουλευτές θα κληθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι εγκληματική οργάνωση και να αντικρούσουν όσα τους καταλογίζονται τόσο από τους δικαστές, όσο και από πρώην συναγωνιστές τους.

Πηγή: imerisia.gr