Newsroom

Newsroom

Άδωνις: Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αδειάσουν οι τράπεζες – Οι τράπεζες είχαν ήδη αδειάσει, απαντά ο Γελαλής

Τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι με πρωθυπουργό Τσίπρα «δε θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες» επανέλαβε σήμερα,…

adonis 24

Τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά ότι με πρωθυπουργό Τσίπρα «δε θα μείνει ούτε ευρώ στις τράπεζες» επανέλαβε σήμερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», ανέφερε ο πρώην υπουργός, για να πάρει από τον υπεύθυνο φορολογικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γελαλή, την εξής απάντηση: «Οι τράπεζες είχαν αδειάσει με την πολιτική που ακολουθήθηκε μέχρι τώρα».

Στο επιχείρημα του κ. Γεωργιάδη ότι τα 11 δις ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας είναι προορισμένα μόνο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών για τα κόκκινα δάνεια, αν χρειαστούν, ο Δημήτρης Γελαλής απάντησε πως «έχουν υποχρέωση να μας τα δώσουν γιατί είναι δάνεια», διευκρινίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε μιλά για κρατικοποίηση των τραπεζών, αλλά για κοινωνικοποίηση, και σχολιάζοντας ότι έχουμε φτάσει στο σημείο οι συστημικές τράπεζες να μη δίνουν πια ούτε ένα δάνειο στον κόσμο.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…