Τουρτσίνοφ: Η Μόσχα υποστηρίζει ανοιχτά τους τρομοκράτες

Βαριές κατηγορίες κατά της Μόσχας εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά το Κίεβο στη σκιά της νέας επιχείρησης κατά φιλορώσων αυτονομιστών…

toyrtsinof 1

Βαριές κατηγορίες κατά της Μόσχας εξαπέλυσε για μια ακόμα φορά το Κίεβο στη σκιά της νέας επιχείρησης κατά φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία αλλά και τις νέες στρατιωτικές ασκήσεις που ανακοινώθηκαν σε αντίποινα.

Ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας Ολεξάντρ Τουρτσίνοφ ζήτησε σήμερα από τη Ρωσία να αποσύρει τα στρατεύματά της από την μεθόριο μεταξύ των δύο χωρών, να σταματήσει να αναμειγνύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας και να σταματήσει τον “εκβιασμό” της.

Σε διάγγελμά του προς το έθνος, μετά την ανακοίνωση από την Ρωσία ότι ξεκινά στρατιωτικά γυμνάσια κοντά στα σύνορα, ο Τουρτσίνοφ είπε ότι: “Δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά στην τρομοκρατική απειλή” ενώ υποστήριξε πως η Μόσχα ότι “υποστηρίζει ανοιχτά τους τρομοκράτες”.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, δήλωσε ότι εάν οι αρχές στο Κίεβο χρησιμοποιήσουν το στρατό της Ουκρανίας εναντίον των φιλορώσων αυτονομιστών στο ανατολικό τμήμα της χώρας, θα υπάρξουν συνέπειες και χαρακτήρισε «σοβαρό έγκλημα εναντίον του λαού της» Ουκρανίας την καταφυγή στις ένοπλες δυνάμεις.

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

σφαιρα

Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου (video)

Αδέσποτη σφαίρα εντοπίστησε σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Δυτική Αττική, επαναφέροντας μνήμες από την τραγωδία…