Επίθεση Ν. Σοφιανού για "προεκλογική διευκόλυνση" στη Χρυσή Αυγή

Επίθεση προς όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων εξαπέλυσε υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του ΠΓ της…

sofianos

Επίθεση προς όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αθηναίων εξαπέλυσε υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, οι παρατάξεις αρνήθηκαν να υποστηρίξουν την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μη δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση στους υποψήφιους της Χρυσής Αυγής.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Τα μεγάλα λόγια ενάντια στη Χρυσή Αυγή, οι ψηφοθηρικές καταγγελίες για την εγκληματική της δράση πήγαν περίπατο στη σημερινή διαπαραταξιακή συνεδρίαση στο Δήμο της Αθήνας.

ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ μαζί με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αρνήθηκαν την πρόταση του ΚΚΕ, να μην δοθεί καμία προεκλογική διευκόλυνση και παροχή σε μια οργάνωση που, με απόφαση της Βουλής, της έχει κοπεί η κρατική χρηματοδότηση, που στην πλειοψηφία των βουλευτών της έχει αρθεί η ασυλία και οι υποψήφιοί της είναι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και εγγυήσεις, για συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική ναζιστική οργάνωση.

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ συνεπής στην ασυνέπεια του κόμματός του, από τη μία καταγγέλλει την «ατζέντα Κασιδιάρη» και απ’ την άλλη προωθεί στην ουσία τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση, ενώ ο δήμαρχος της συγκυβέρνησης από διώκτης της Χρυσής Αυγής, όπως διαφημίζεται, της παρέχει κάθε διευκόλυνση».

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

5700685

Κολωνός: Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος παίρνει θέση για την ντροπιαστική εισαγγελική πρόταση

"Απορριπτέα και επιστημονικά αβάσιμη οποιαδήποτε πρόταση που βασίζεται στο ότι ένα παιδί 12 ετών θα…